Vorel Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 16 minutami, Humanzero napsal: Za Amedei to nevyměním je to jen ochutnávka…za možná lepší variantou do Dubaje nepoletím Amedei jsme ještě nezkoušeli. Ale už jsem slyšel od víc lidí, že je dobrá. Asi teda vyzkoušíme. Nejhorší zas bude nějakou vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Po zkušenostech nejde šáhnou vedle. Ale jsem asi už zaujat začal bych klasikou a v případě, že zaujme bych postupoval dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno neděle v 12:04 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:04 Mnoho povyku pro nic u mne tedy umocněno tím, že pistácie moc nemusím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno neděle v 14:48 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:48 Ta dubajska čokoláda mi pride extrémne hrubá, asi trikrát hrubšia ako bežný európsky lindt s plnkou . Vyskúšal som ale myslím ze bez nej prežijem. Sak to je hrubé jak tatranka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno neděle v 15:08 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:08 Zkus Studentskou pečeť - pistácie & mléčná, Marky chutnala víc, než ta originál. Já pistácie fakt moc nemusím, takže ano, rozdíl cítím, ale že bych se po jedné nebo druhé utloukl, to nehrozí. Přirovnání k tatrance, no to by mne nenapadlo, ale svým způsobem ano Dal bych si původní aeroflotku z tůzu - tu chuť mám dodnes na jazyku, a jemňoučké pukání bublinek mmmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno neděle v 15:47 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:47 Tu "Dubajskou" jsem tu měl nějakou dobu a vyčkával. Tak po přečtení vašich hodnocení bude darována a načnu si klasiku z Billy ... Věřím, že mně pak obdarovaná alespoň kousek na ochutnání poskytne . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno neděle v 16:57 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:57 Ja tu dubajskou sežral na Vánoce, ještě před tím PR hypem okolo. Dostal jsem ji od klienta. Nevěděl jsem co to je, jen mě sralo, že je to jako "vycpaný nejakou trávou" a krkal jsem to ještě dva dny. Ale jsem trochu primitiv, vzdyt mě znáte. Nicmene nechapu to všechno okolo, je to normální průměrná čokoláda s "bordelem vevnitř" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno neděle v 17:31 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:31 Tak ja sa priznám . Zjedol som dva tienkusy co sa nedaju lámať a o 10 min som utekal na WC a celkom prémiová srajda z toho bola. Zevraj tu čokolády vyhypovali influenceri, dovtedy o tom nikto nepočul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno neděle v 17:43 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:43 já mám rád künefe, ale nemusím ho mít v čokoládě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Není to Fix, ale je z Dubaja. A fakt nič výnimočné to nie je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Já koupil ženě brněnskou čokoládu na Valentýna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Dubai z Wishe IMG_1759.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Právě teď, hinkle napsal: Dubai z Wishe Jo, Češi to vymysleli už dávno – jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami ode dneška mají ten zázrak i v Lidlu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Nevím,ale mně je ten "Dubai" div už od pohledu nesympatický . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Ochutnaj a zistíš prečo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se