martar Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 Kolega přinesl hořkou s cvrčkama. Dostal jsem jeden čtvereček s dvěma hmyzákama, čoko dobrá, cvrčky tam v podstatě člověk necítí kromě toho, že to občas křupne a že občas něco zůstane mezi zuby Na koštnutí chuťi cvrčků je určitě lepší jít třeba v Thajsku na smaženou verzi u stánku na ulici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted July 22, 2022 Report Share Posted July 22, 2022 Bonnat Côte d'Ivoire 75% Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 @jovani Že tys zas v Čokobance vyluxoval výprodej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 ne, na 3kg balenia som cakal od "kvetna" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 Já na tuhle 1kg+ kubaturu teprve sbírám morální sílu, takže zatím sjíždím jenom “degustační sady” Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 cize skusas sady minicokoladiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick06 Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 "Lidka - česká bean-to-bar čokoláda s historií" https://www.lidkachocolate.czNedávno jsem poslouchal radiožurnal o této naší čokoládovně ,co si o tom myslíte?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter10 Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 Ad Lidka: Zkušenost s jejich čokoládou nemám, ale musí být špičková. Tedy alespoň podle ceny (45g tabulka ve stejné hladině jako 100g Bonnat; a Bonnat jsou výborné). Nějakou bych mohl pro zajímavost ochutnat, což? Jinak třeba v prodejně Albert nabízejí celkem solidní oříškovou čokoládu, kterou má na svědomí německá firma Veganz. Tak kdyby někdo bloudil mezi regály a honila ho mlsná: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 3 kg pralinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted February 5, 2023 Report Share Posted February 5, 2023 (edited) Můžete mi, kolegové, napsat pár značek čokolád a odkaz na "burzu", kde lze tyto objednat do zásob? Děkuji Edit: Jde mi jen o klasickou čokoládu s vysokým obsahem kakaa. Edited February 5, 2023 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 5, 2023 Report Share Posted February 5, 2023 Je hodně plebejske přiznat se že mi chutná Lindt chilli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted February 5, 2023 Report Share Posted February 5, 2023 Dobrota, doporučuju https://www.herufek.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter10 Posted February 6, 2023 Report Share Posted February 6, 2023 před 21 hodinami, moco napsal: Můžete mi, kolegové, napsat pár značek čokolád a odkaz na "burzu", kde lze tyto objednat do zásob? Děkuji Edit: Jde mi jen o klasickou čokoládu s vysokým obsahem kakaa. Nevím, co myslíš tou "burzou"... Ale třeba viz Čokobanka.cz: https://www.cokobanka.cz/ Značky? Z těch osvědčených mě napadá např. Bonnat, Francois Pralus, Michel Cluizel. Ale dnes se zabývá prémiovou čokoládou i řada malých výrobců, dá se říci, nedávno ještě neznámých. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted February 6, 2023 Report Share Posted February 6, 2023 Díky, jo tou "burzou" jsem myslel místo, kde najdu všechny dobré čokolády po kupě Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolky87 Posted February 18, 2023 Report Share Posted February 18, 2023 Tu som ešte neprispieval... ChilliOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted December 15, 2023 Report Share Posted December 15, 2023 Včerejší menu a následná návštěva skladu že kteryho nešlo odejít s prázdnou. Další bezedna jáma na peníze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted December 15, 2023 Report Share Posted December 15, 2023 (edited) kolky87 , to už je skoro zátiší... ** Mimochodem nejlepší je čokolády každý den kousek. Takže Kofila. Edited December 15, 2023 by eloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 Tuhle mi nedávno přivezla ségra z Dominikány Link to comment Share on other sites More sharing options...
wezr Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 V 5. 2. 2023 v 15:37, redd napsal: Dobrota, doporučuju https://www.herufek.com Tak ten Herufek vypada lakave, diky za tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts