Přejít na obsah

Black Bay vs. Pelagos


karlti

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja som sa vzdy bal titanu, vaha, poskrabanie atd... az som prisiel k titanovym hodinkam a Pelagosy, ale cierne mam vyhliadnute a to hned z niekolkych dovodov.

 

42mm je pre mna skratka minimum, nemam nejaku velku ruku, ale hodinky pod 42mm mi pridu male.

 

Datum je pre mna silny argument a musim ho mat.

 

Co sa tyka titanu, Tudor to sice nikde neudava, ale podla dostupnych informacii je puzdro vyrobene z grade 5 titanu, co je zliatina a je tvrdsi ako ocel, ci uz 316L, alebo 904, ci aka to je.

 

Naramok je podla vsetkeho vyrobeny z grade 2 titanu, co je cisty titan a je mierne maksi a tym padom nachylnejsi na skrabance, ale az taky rozdiel tam nieje. Spona je ocelova a podla recenzii sa skor poskrabe ako naramok.

 

Titan nerobi blink blink, ale vyzera podla mna velmi dobre, inak ako mainstream, zaujimavo a na dotyk je velmi prijemny.

 

Takze za mna Pelagos, ale najlepsie vyskusat obidvoje a potom sa rozhodnut srdcom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že byste mně to rozmluvili a já díky tomu ušetřil? :) V čem byly zklamáním? Já na ně teda koukám už dost dlouho a líbí se mi čím dál víc. Neotřelej styl ruček. Indexy, se kterejma ladí i bílá datumovka na trojce. Modrá, která je fakt modrá a nemusí se na nich hledat a na který obecně ujíždím. No a titan je taková třešnička, něco jinýho než ocel, která je skoro všude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám ty modráky asi tři roky jako tůly a opravdu je nijak nešetřím. z titanu jsem měl obavu, ale naprosto cajk. bál jsem se, že se mi omrzí, ale jsou prostě tak cool, že je žeru i po delší době a nedám na ně dopustit. mám je teď skoro už pořád na gumě a je to bájo:-) chod lunety je imho lepší než u subů, přesnost vynikající, rezerva chodu super, já je prostě nemůžu než doporučit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám je potřetí, 1x první generaci a teď podruhý modrý a nic bych na tom neměnil, sou to dokonalý univerzály, taky je mám furt na gumě, dokoupil jsem Crafter Blue, protože se mi líbí, že je až k pouzdru, dlouhodobě dělaj tak 1,2-1,5s/den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po 5 týdnech...
  • Po roku...
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...