Přejít na obsah

Royal Oak nová diála


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 166
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Naopak! Musíte si to představit naživo. Ty diamantíky jsou to nejlepší, co můžete do hluboce černého onyxového dialu dát. Jinak vůbec neřešte co je dámské a co pánské, takový Royal Oak Frosted Gold Skeleton 15468BC.YG.1259BC.01 ve světě taky nosej většinou chlapi, kdo by to řekl, že. Jen se na to člověk nesmí dívat očima český konzervy. :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to po delší době opět super sběratelskej kus na úrovni Jumba "salmon dial" nebo Jumba "platina-titan", to jsou silné kusy do sbírky a hiearchicky hodně moc vysoko. Jinak jak správně zmínil Socom, je to jenom pro japonský trh, takže si tak jako tak tentokrát můžeme nechat zajít chuť, ty hodinky tady pravděpodobně nebudou ani interně k vidění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
před 20 minutami, tkol napsal:

Krása, AP vsadili hodně na zelenou, sice jim to trochu trvalo, ale o to jsou krásnější! Škoda že tam nemají nějakou zelenou v oceli, pro normální smrtelníky... :D 

Presne to ma napadlo ... ešte to dajú do full platiny, keby aspoň biele zlato pre polochudobných 😄 Ale musím uznať, že sú krásne a to RoyalOak nemusím.

před 18 minutami, tkol napsal:

Upříně jsem ještě hodně zvědavej na spolupráci AP x MARVEL!!! :) 

To sa mi k ním trošku nehodí (ani k akémukoľvek podobnému výrobcovi), no uvidíme ... jediná spolupráca, ktorá ma napadla je, že by ich hodinky mal v zásuvke Doctor Strange 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Měl jsem možnost si dát tenhle kousek na ruku přímo během nedávné návštěvy v LeBrassus a baví mě, jak moc nejde na obrázku zachytit reálnej dojem z hodinek, který je naživo snad ještě stokrát zajímavější. Velice mě těší ocenění tohodle fantastického kusu. :)

AP WINS.jpg

Upraveno uživatelem JamesLurk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tak co řikáte na nové RO 50th anniversary? 

Za mě bomba, minimálně troje hned nutně potřebuju. Barvy a inovace super. Jen jediné, trochu mi vadí, že zmizlo logo AP a zůstal jen nápis u některých modelů. Jsem zvědav kdy projdou refreshem i 15500.

Nevíte jak je to s RO Chrono 41? Mají komplet nový strojek, nebo dostaly jen caseback s průhledem? Pokud jen průhled, proč ho nedostaly i Chrono 38? :) 

https://www.audemarspiguet.com/com/en/watch/our-latest.html

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes na mňa vybehli Jumba na telefóne a za nový kaliber palec hore. Slušnejšia rezerva chodu a tá 50ka vzadu je super. Nakoľko dostupnosť je aká je, tak ma ani nemusí trápiť, že nie sú trošku väčšie 😄

No na to, že nemám rád zlaté hodinky nech sú akékoľvek, hneď pri nich vidím kolotoč s labuťkami, tak tieto zlaté so zlatým tonovaným cifrom na fotkách vyzerajú výborne.

@tkol 15500 dúfam ostanú, aké sú. Teraz sú dokonalé, dajú sa iba pokaziť 😄  (jedine, že by im dali ten zelený ciferník z platinových Jumbo, ten je dokonalý)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...