Přejít na obsah

Casio G-Shock GW M5610-1 - recenze


Strocek

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 248
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 4 týdnech...

U mých 3 roky starých 5610 je spona kovová. Nevím, jestli Casio v průbhu času nesáhlo k nějakým úsporným opatřením a nenahradilo ji sponou plastovou. Ale pokud ne, tak je pravdou, že vlastně nevím, co to je za kov, resp. povrchovou úpravu. Zdá se, že na ni tvoje pokožka reaguje alergií. To mě dost udivuje. Sám mám taky dost citlivou pokožku, ale v tomto případě se zatím žádná negativní reakce nedostavila. Nenosíš je moc utažené? Celkem paseku taky dokáže udělat voda. Abych předešel problémům, pokud se mezi řemen a zápěstí dostane voda, hodinky sundám a obojí pořádně osuším. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spona je kovova, nosil jsem je chvili kolem Vanoc a vse bez problemu, ted jsem je mel dva dny a tohle, na sprchu je sundavam a kdyz se pod reminek dostala voda, tak jsem sundal a osusil.  Moc utazene mi taky neprisly, ale je pravda, ze az do ted jsem byl zvykly na nato strapy, ktere precejen vetraji vic nez ten origo casio gumak. Obcas ponosim SKX na tahu a s temi taky nemam problem, krom toho ze mi dost vadi, jak se tah lepi na ruku, kdyz se pod tim clovek trosku zapoti. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdysi jsem nosil casia s remenem ze stejneho materialu 24/7 a nevadilo mi to. Taky je mozny ze se mi ta ruka nejak zaparila pod sponou z tech SKX a tou kovovou z 5610 jsem si to jen rozdrbal. Doufam ze to alergie nebude. 5610 jsou idealni hodinky na kolo a do prace 24/7 a nato strap s tou redukci jim teda mimoradne neslusi.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ještě jeden problém s 5610. Nevím, čím to, ale nepípá mi alarm. Podle indikátoru funguje, ale není nic slyšet. Stejně jako odpočítávání končí bez jakékoliv zvukové signalizace. Neví někdo v čem je problém. Přikládám fotografii, jestli náhodou mi na displaji nechybí nějaký údaj.

post-16985-0-94225200-1583152220_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi mi teď nevadí, že vypadám jak blbeček. Ale jak se vypíná a zapíná zvuk?

 

Pípání vypneš tak, že stiskneš a podržíš levé dolní tlačítka na dobu asi 3 vteřin, dokud se nad vteřinami neobjeví symbol noty. Tento symbol znamená, že pípání všeho je vypnuté. Stejným postupen (stisk a držení levého dolního tlačítka) se ztlumení pípání zase vypne (nota zmizí).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...