Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 555
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Výhled je úplně odjinud, nápověda:

post-38718-0-81144400-1572890819_thumb.jpg

Fakt paráda, ani dřív žádný zázrak, ale teď...katastrofa.

Tak sorry za zkažený den.

GSa se ti nělíběj? Jasně, v poho! (ale zajímavý, Proč Grand Seiko? v podpisu, no asi nemusím rozumět všemu).

Katastrofa - myslíš ty suby? Hele jsou to fajn hodinky. Nebo jako katastrofu myslíš ty Citizeny? Proč ne, to beru.

Odesláno

Ja fakt teda nevim :)

Odesláno

Motol

Ten je jeste pres jeden kopec.

Odesláno

Zaprvé ještě jednou sorry, procesor ironie nefungoval, prostě den blbec.

Technopolis:

post-38718-0-19517300-1572912061_thumb.jpg

Účel záhadného domu:

post-38718-0-56462800-1572912229_thumb.jpg

A budova v plné kráse (sedátka v popředí):

post-38718-0-65014400-1572912372_thumb.jpg

Betonová symfonie:

post-38718-0-09777800-1572912835_thumb.jpg

post-38718-0-08137800-1572912891_thumb.jpg

Kolem toho baráku lze bez problémů lozit, mapku sem dávat nebudu, hned vedle Strahova.

Odesláno

Pravda, tahle se nechat napalit! :D

Odesláno

Pohled tím směrem se loficky fixuje na výdech z tunelů, sám jsem ten dům pořádně zaregistroval tak max dva roky zpátky, a to jen proto, že jsem náhodou prošel přímo kolem (je tam jedna z přístupových cest na Petřín/do zahrady Kinskych).

Když už jsem sem postnul jednu verzi "kdybych byl normální" ultimativního komba, nedá mi to a budu s tím otravovat dál.

Dneska jedno pro Citizenisty:

f9ca83fc6105ef07b46e84e75720680d.jpg

Odesláno (upraveno)

Koscom ne - ten můj opravdu černý exemplář je překupovaný od místního kolegy z Londýna, s origo sponou byl tamní butik schopný to dodat pod podmínkou, že se hodinky donesou a sami to tam nasadí.

Kolují tu i ty modré - náhradní díl k SBGH257, objednávaný z Koscomu, ale ten se dodá a) beze spony a za bé modrý, žejo.

Diskuze k tomu je tady, vleče se i na další stránku, ta reference, co tam je, myslím sedí.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66906-kdo-má-jaké-grand-seiko/?p=2292318

Klidně bych se zkusil zeptat v Koscomu znova, doteď jsem nepochopil, proč Londýn jo a Praha ne.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

ok dik, ja vedel ze se o tom nekde diskutovalo, zkusim popatrat podle ref, a nebo mi ji prodej a kdyz neprodas, tak jsi hajzl :)

Koscom ne - ten můj opravdu černý exemplář je překupovaný od místního kolegy z Londýna, s origo sponou byl tamní butik schopný to dodat pod podmínkou, že se hodinky donesou a sami to tam nasadí.

Kolují tu i ty modré - náhradní díl k SBGH257, objednávaný z Koscomu, ale ten se dodá a) beze spony a za bé modrý, žejo.

Diskuze k tomu je tady, vleče se i na další stránku, ta reference, co tam je, myslím sedí.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66906-kdo-má-jaké-grand-seiko/?p=2292318

Klidně bych se zkusil zeptat v Koscomu znova, doteď jsem nepochopil, proč Londýn jo a Praha ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...