Přejít na obsah

SRP781 Mt. Fuji - Moje první SEIKO


VojtaJ

Doporučené příspěvky

Moje první SEIKA

Tak jsem tak včera prohlížel vlákno "prodám" a koukal jsem se po tom, za kolik by se daly sehnat použité Seamastery Diver 300M, na které už nějakou dobu šetřím a které jsou mou vysněnou metou.

No a do oka mi, úplně náhodou, padnul inzerát na tyhle limitkový krasavce, které mě zaujaly hned na první pohled. Prohlídul jsem si je ještě pořádně i na Googlu a zjistil jsem, že se mi fakt líbí a za tu cenu... Hlavně ten plastický cifr je prostě boží. I dřív jsem už koukal po nějakých zajímavých Seikách, ale o limitce Mt. Fuji jsem neměl ani páru. Následovala SZ a krátká domluva s prodávajícím.  A další šťastná nahoda: I když normálně bydlí celkem daleko, čirou náhodou měl tenhle víkend cestu do městečka, které mám od sebe cca 30 km, tak že následovalo jen upřesnění místa a času a už jsem dnes dopoledne sedal do auta. Teda, celá cesta probíhala po staveništi dálnice s max. rychlostí 70, tak že jsem dorazil s menším zpožděním, ale šťastně jsme se našli a prodej proběhl bez problémů. Bohužel, z původního záměru pokecat v hospůdce na kafem nebo limčou z časových důvodů sešlo, tak jsme alespoň chvilinku pokecali u auta a následovala cesta domů. Ještě v autě jsem spáchal mobilem jednu fotku ostudné kvality a hodil jsem jí do chlubícího vlákna. Hodinky jsem seřídil podle starých RC Casio a teď už si jich jen užívám.

A musím říct, že se vážně povedly. Bílo-Modrá kombinace s červenými nápisy je možná trochu pestřejší, ale mě se to líbí. Zajímavá luneta ve dvou odstínech modré, dýnko s průhledem na osvědčený 4R36A strojek a hlavně, perfektní plastický, bílo-stříbrný cifr s velkými indexy, který na světle mění strukturu podle úhlu pohledu. Jo, pěkný cifry uměli u Seika vždycky, ale u takhle levných hodinek jsem to nečekal... Lumi komentovat asi nemá cenu -  jsou to Seika. Řemen je taková trochu tužší guma, ale vzhledem k překvapivě malé váze hodinek mi sedí a je i pohodlná. Na ruce o nich vím jen natolik, abych věděl, že je mám.

Shrnuto a podtrženo, nelituji a moje první osobní zkušenost s japončíky je zatím velmi kladná. No, uvidím, ale už teď jsem si celkem jistý, že to asi nebudou poslední Seika na mé ruce... Za tu cenu je té muziky zatraceně dost...

 

PS: Až bude lepší světlo, dodám i lepší fotky, ale tady u nás je od rána zataženo a tma jako v pytli.

post-39962-0-72259900-1504362660_thumb.jpg

post-39962-0-49588100-1504362673_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji k moc peknym hodinkam, sam mam moc rad bilo-modrou kombinaci. Uzivej!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...