Přejít na obsah

Kdo tu má jaké Victorinox?


VojtaJ

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano, na skle. Vidíš to správně. Nemuselo to tam být, případně to možná mohli přerušit nad datumovkou. V některých recenzích si ohledně toho klepou na čelo. Ale věděl jsem, do čeho jdu (že to tak bude), tak to neřeším... Spíš čekám, jak se po záběhu strojku ustálí chod. Měl jsem pár měsíců ty stejné co ty a byly od počátku lépe vyregulované. Pak jsem je prodal, následně mi po dalších pár měsících ruplo v kuli a ten jejich military styl mě nějak vzal, tak zkouším ty AirBossy. A to nemluvím o tom, že mám nějakou slabost a dokazal bych si u Victorinoxu ještě pár kousků vybrat. A vlastně ještě se mi podařilo výhodně koupit jedny nové sportovní Vict s bílým cifrem v quartzu, zatím to vypadá, že je dostane synek.

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

"Kombo"

Rovněž kombo...

Obul jsem na Alpnachy jeden obyčejný silikon a musím říct, že se na něm nosí mnohem lépe, než na původním textil-koženým řemínku, kterej byl moc tvrdej. A takhle aspoň můžou do vody...

post-39962-0-43056300-1555491537_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za tu krátkou dobu co je mám, jsem si několikrát nadával do piotomců, myslel si, že "došlo na nejhoší". Pokaždé se mi naštěstí jen něco otřelo a zůstalo na tahu a šlo to setřít. Takže i když jsem si po nálezu nadával, jak rychle se mi podařilo to PVD pokřtít, nakonec to dopadlo docela dobře.

 

Navíc - subjektivně - zdá se mi, že PVD odolává na tomhle konkrétním kusu klasickému kancldajvingu víc, než obyčejné ocelové a titanové tahy.... Aspoň mi přijde, že za nějaké 2+ měsíce už bych přece měl něco najít. Tím nechci v žádném zájemci vzbudit falešnou touhu po PVD.

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...