Přejít na obsah

Steinhart Ocean One 39


Fade

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 437
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak a je vymalováno. Tou zelenou mi asi splnili sen. Super velikost, zúžený tah, pouzdro není masivní (výška je kvůli vypouklému dýnku), což mě odradilo u Tisellu..

 

Nenapadá mě nic, co by mi mohlo vadit. Nechám to uležet do Ježíška :-)

 

Sent from mTalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, že uznali potřebu i menších pouzder je fajn. Když už teda ale nemají dostatek invence k tomu, aby z toho udělali vlastní potápky, mohli by dělat alespoň homage modelů, který už se běžně nevyrábí (viz ocean one vintage nebo jejich milsuby).

 

Kopírek současných subů jsou všude tři prdele a pořád z toho mám takovej pocit, jako bych si v HMku koupil koženkovou tašku s jakože LV vzorem a doufal, že si toho z dálky někdo nevšimne.

 

Steinhart umí za pár korun nabídnou v pohodě kvalitu, tak by to třeba mohli využít i jinak. Ale to je spíš asi jenom takovej můj povzdech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych, že s příchodem nového pouzdra se dá očekávat poměrně různá variabilita jeho použití (je podle mě otázkou času, kdy Steinhart udělá GMT apod.). Co se týče verze bez kyklopa, tak na WUS se řešilo, že stačí napsat do steinhartu při objednávce, chceš verzi bez kyklopa, případně je na netu spoustu návodů, jak kyklopa bezpečně odstranit nahřátím lepidla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inak neviete či nebudú vyrábať aj iné varianty než sú teraz? Napr. No Date, iné farby či verziu bez kyklopa?

Na WUS se prý někdo Steinů ptal a údajně se další modely nechystají. Zatím...

 

Mně je to fuk, zelenou mají, takže mám jasno. A kdyby se na ně časem někde na eBayi objevila černá hliníková vložka, tak bych to pak prostřídal. Nebo možná ne :-)

 

Ta keramická mi přijde už zu viel.. I u Rolexek.

 

Sent from mTalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to moc pěkný...tohle prostě musí mít úspěch...ještě sice neprodávají variantu gmt/pepsi nebo titanovky, ale až to přijde, tak do nich jdu tež. Steinhart naslouchá zákazníkům a to se mi líbí (apropo přesně opačný pocit mam posledních pár let u Seika)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mr. Igelit: tak daj nejaké prvé dojmy. 

 

Aj keby som ich veľmi chcel, musím počkať do Vianoc. Skrátka nemám relevantný dôvod na obhajobu nákupu pred ženou.

 

Já kvůli nim obětoval SARBy :-)

 

Prvé dojmy:

 

Jsem zamilovanej, velikost je perfektní, vypadají přepychově, určitě líp než na fotkách. Tah je perfektní, velmi pohodlný, zúžení krásné (20-16). Líbí se mi, že prostřední dílek tahu není součástí koncovky, ale už samotného tahu, takže kdo má fakt malé zápěstí, tak mu nebudou přečuhovat přes ruku.

 

Taky se mi hodně líbí, že narozdíl od jiných RLX homáží nemají příliš masivní/vysoké pouzdro, takže vypadají i dost elegantně.

 

No a tu zelenou lunetu nejde nemilovat, vypadá magicky a narozdíl od keramiky jí nechybí lumi tečka. Potvrzuji tu vůli při otáčení lunety, ale to je (aspoň u mého kusu) vždy jen bezprostředně po otočení, pak si to sedne a už se nehne. Ale upřímně - kdo tu lunetu používá? :-)

 

Spona jde trochu ztuha, ale to se, předpokládám, ochodí.

 

Celkově jsem naprosto nadšen - podotýkám ale, že můžu srovnávat jen se SARBama, SKX a Ray, nic dalšího jsem v ruce neměl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mr.Igelit : Hmm, tak to jsi mě moc nepotěšil, páč ti seděj parádně a zápěstí máme úplně stejný :D Takže mám zas nad čím uvažovat... naštěstí mám teď rozjednáno něco jinýho, ale tyhle mě fakt berou. Srovnávačku vedle SKX určitě ocením (a myslím nejen já) díky! :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...