madmaxx Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Zdravím pánové, zaujaly mě a přemýšlím nad nákupem hodinek Magrette, víc a víc se mi líbí výroční Moana Pacific v titanové verzy. Mimo jejích původní website je možně je předobjednat i na www.forasec.com což je evropský shop. Tak by mě zajímalo zda máte nejaké zkušenosti s tímto shopem? Myslím že kolega vrcan něco od nich bral..http://webshop.forasec.com/webstoreA co říkáte na ty Moana Pacific, vypadají slibně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Shop je naprosto v pohodě, hodinky také, takže směle do toho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symptomatic Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Nakupoval jsem teď na jaře a shop úplně bez problémů - komunikace mailem i na FB rychlá a k věci, hodinky dorazily pěkně zabalené přesně dle dodaných info. A MPP Magrettky jsou zase o kousek hezčí než ty předešlé... I když já jsem takovej šťoura, takže bych chtěl tuhle modrou verzi v titanu, ale s cifrem z nových Magrette Diverů, který je jednodušší a přehlednější. Ale pokud se Ti líbí tak, jak jsou, tak bych do nich šel - dostaneš k nim krásný kožený pouzdro plus určitě nějaký řemen a NATO navíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted September 25, 2017 Author Report Share Posted September 25, 2017 Díky za info, mě se ty titany líbí tak jak jsou jen škoda, že nemají v nabídce i titanovy tah..Druhá možnost je ta verze Diver z nerezu, pouzdro 42 nebo 44mm a dokoupit k nim nerez tah.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted October 5, 2017 Author Report Share Posted October 5, 2017 Tak kolik nás tu je co jsme v pořadníku? Jsem na ně zvědavý...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted January 1, 2018 Author Report Share Posted January 1, 2018 No čas se krátí ... a hodinky se blíží ;-) Kdo ještě čeká?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Jsem docela zvedavej, co na ne budes rikat. Mne se od zacatku libily, jen ta velikost uz je moc, hlavne lug2lug Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted January 2, 2018 Author Report Share Posted January 2, 2018 Mám rád větší hodiny tak uvidíme ;-) jen škoda, že nejsou na tahu...nějakou alternativu prý ale připravují Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Kašli na tah, ta guma je skvělá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 Jo, je to o zvyku :-) dám jim šanci mě přesvědčit...druhá varianta je zulu/nato.Tak FedEx dnes dorazil..tak už se těším na druhé vánoce ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruiz.aw Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Až budeš moci, tak dej fotky ..... jsem na ně docela zvědavej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 Tak jsou doma pánové...první dojem je více než pozitivní Provedení detailu je na vysoké úrovni...tohle se opravdu povedlo.. Dám pár rychlo fotek z ruky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Gratulace, další Magrettky na fóru Až budeš mít čas, tak hoď ještě detailnější foto rotoru prosím, já na svých Magrettkách průhled nemám, tak se podívám alespoň u tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Gratuluju, vypadaj dobře. Tak ať tikaj a občas někam klidně flákni fotky, docela jsem zvědavej na tvoje dojmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted January 4, 2018 Author Report Share Posted January 4, 2018 Díky, pánové. Tak první den na ruce s gumou a jsou víc než v pohodě, ta velikost pouzdra tak akorát...´´a modrá je dobrá´´Pak spísnu nějakou malou recenzi jak bude volná chvíle..;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 A wristshot je kde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted January 5, 2018 Author Report Share Posted January 5, 2018 Tak napravuji, aspoň z mobilu..zde jedna na ruce a průhled na STP 1-11 ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Pekny, pekny! Padnou ti vyborne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Moc pěkné, tak ať jsi spokojený a vydrží ti. Já mám svůj model už pěknou řádku let a stále mě baví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmaxx Posted January 6, 2018 Author Report Share Posted January 6, 2018 Pekny, pekny! Padnou ti vyborne Díky, hodiny jsou na ruce v pohodě ikdyž gumu moc nemusím tak jsou pohodlný.. Moc pěkné, tak ať jsi spokojený a vydrží ti. Já mám svůj model už pěknou řádku let a stále mě baví.Také díky, koukal jsem že máš tu černěnou verzi Tiki..taky sexy kousek. Nechával jsi je už někde servisovat? Co Miyota, šlape v pohodě? Jsem zvědavý jak si povede to "švýcarský" STP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts