Jump to content

shop FORaSEC.com - Magrette

madmaxx

Recommended Posts

Zdravím pánové, zaujaly mě a přemýšlím nad nákupem hodinek Magrette, víc a víc se mi líbí výroční Moana Pacific v titanové verzy. Mimo jejích původní website je možně je předobjednat i na www.forasec.com což je evropský shop. Tak by mě zajímalo zda máte nejaké zkušenosti s tímto shopem? Myslím že kolega vrcan něco od nich bral..

http://webshop.forasec.com/webstore

A co říkáte na ty Moana Pacific, vypadají slibně

post-22859-0-38865100-1506254282_thumb.jpgpost-22859-0-59780200-1506254293_thumb.jpg

Nakupoval jsem teď na jaře a shop úplně bez problémů - komunikace mailem i na FB rychlá a k věci, hodinky dorazily pěkně zabalené přesně dle dodaných info. A MPP Magrettky jsou zase o kousek hezčí než ty předešlé... I když já jsem takovej šťoura, takže bych chtěl tuhle modrou verzi v titanu, ale s cifrem z nových Magrette Diverů, který je jednodušší a přehlednější.

Ale pokud se Ti líbí tak, jak jsou, tak bych do nich šel - dostaneš k nim krásný kožený pouzdro plus určitě nějaký řemen a NATO navíc.

Díky za info, mě se ty titany líbí tak jak jsou jen škoda, že nemají v nabídce i titanovy tah..Druhá možnost je ta verze Diver z nerezu, pouzdro 42 nebo 44mm a dokoupit k nim nerez tah..

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Gratulace, další Magrettky na fóru :clap: Až budeš mít čas, tak hoď ještě detailnější foto rotoru prosím, já na svých Magrettkách průhled nemám, tak se podívám alespoň u tebe.

Díky, pánové. Tak první den na ruce s gumou a jsou víc než v pohodě, ta velikost pouzdra tak akorát...´´a modrá je dobrá´´

Pak spísnu nějakou malou recenzi jak bude volná chvíle..;-)

Pekny, pekny! Padnou ti vyborne

Díky, hodiny jsou na ruce v pohodě ikdyž gumu moc nemusím tak jsou pohodlný..

Moc pěkné, tak ať jsi spokojený a vydrží ti. Já mám svůj model už pěknou řádku let a stále mě baví.

Také díky, koukal jsem že máš tu černěnou verzi Tiki..taky sexy kousek. Nechával jsi je už někde servisovat? Co Miyota, šlape v pohodě? Jsem zvědavý jak si povede to "švýcarský" STP