beau Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 (edited) Zdravím, našel jsem tyto hodinky po pradědovi a rád bych je dal dohromady na běžné nošení. Podle mého soudu je potřeba je vyčistit, vyměnit pouzdro, nebo ho přebrousit a nalakovat a vyleštit nebo vyměnit sklíčko. Problematice nerozumím, ptal jsem se u hodináře a tam mi bylo řečeno, že největším problémem jsou náhradní díly. Je tu někdo, kdo by v tomto směru mohl pomoci, poradit, nebo renovaci provést? Na ciferníku je uvedeno "15 rubínů", konkrétní typ uveden není. Děkuji. Edited October 6, 2017 by beau Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan capek Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Jasna vec obrat se na hodinare pana Bradu v Olsinach 72.Me osobne delal 4 x Prim spokojenost. Doporucuju nechat ho rozebrat hodinky domu si vem pouzdro a to vylesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramon Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Sklíčko by neměl být u hodináře problém, a pokud není na něm prasklina, vyleštíš si ho sám. Jak na to najdeš v příslušným vlákně tady na foru. S pouzdrem nic nedělej, pokud ho začneš nějak leštit nebo něco s ním dělat, bude to jeho smrt. Strojek by měl jít vyčistit i bez dílů, a pokud je něco třeba, na Aukru je vraků plno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts