Jarett Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 FTK nebo PF? můžu vtip? Snad není moc urážlivý... Jakej je nejtěžší dvouobor na FTK? Sedy-lehy PdF už ne, nyní FTK raději nic neříkej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 tak já se taky z drzosti přidam, jsem product manager WG v jednom internetovém obchodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Dobrý večer, já prodávám svým klientům neuchopitelné a nepochopitelné! a jde tojako firma Tohu a Bohu:sleeping_03anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Dobrý večer, já prodávám svým klientům neuchopitelné a nepochopitelné! a jde to jako firma Tohu a Bohu:sleeping_03anim: facility management? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Uhlobaron, mě to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Mně živěj fotky a taky mně to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Import. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 V Dansku? '" data-cid="527536" data-time="1294608281">Konzultant v oblasti efektivity práce výrobních společností Vyrábíme LEGO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 terorista je povolani? To byl pouze vtip. Neberte to vazne Pytotechnik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Nebo metál za tohle bys dostal na frontě kulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 technik sklolaminátových potrubních systémů U nás si nikdo na "sales, product a jiné managery" vyjímečně nehraje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 tak pridam to svoje do kosika, som HR boss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 terorista je povolani? To byl pouze vtip. Neberte to vazne Jasně, jen ten o kterém jsem psal je na druhé straně. Ale která je ta správná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Tak já jezdím momentálně s tímhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Prodávám čínský a tchajwanský čaj, občas dělám řízené degustace, přednášky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 leon: to je pak opruz sednout do osobáku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 '" data-cid="527536" data-time="1294608281">Konzultant v oblasti efektivity práce výrobních společností Vyrábíme LEGO Jak jsou ti členové tady blízcí děláme pro Vás krabičky. Já sám mám na starosti pobočku na prodej a dodávky obalů na dvaadvacítce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 taky se pridam, je nutno nasbirat prispevky , prece jen po dvou zdejsich nakupech uz bych skoro i mel jsem jekyll & hyde, jako jekyll jsem CTO v jedne nadnarodni firme, jako Hyde jsem majitelem, nastenkarem, uklizeckou i hlavni pracovni silou maleho, ale elitniho vinarstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 já dělám obchoďáka ve stavebnictví... omítky, fasády, podlahy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 já dělám obchoďáka ve stavebnictví... omítky, fasády, podlahy atd. Tak to se pohybujeme ve stejnym oboru i na stený pozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se