Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dneškem soutěž končí, díky všem, kteří se zapojili mám 225 hlasů. Teď už můžeme jen doufat, že to klapne. Nějaké vyjádření by mělo být dle pravidel do týdne, tak jsem na to zvědavý.

Ještě jednou díky a snad to klapne.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 3 weeks later...
Posted

Výhercům se měli z Alpiny ozvat na mail, mě bohužel nic nepřišlo, ale ani na webu, FB a dalších jsem zatím neviděl žádnou zmínku o výherci. Čekal bych, že to někam fláknou i veřejně, ne přímo daného člověka, ale alespoň zprávu, že teda hotovo a výherci gratulují, nebo tak něco, takže nevím....stále chci doufat, ale už to moc slibně nevidím :(

Posted

Tak možná šlo jen o sběr emailových adres, na které pak budou rozesílat reklamní materiály.

Posted

Nevím no, myslel jsem si, že hlasů, co jsme nasbírali nebylo úplně málo, ale kdo ví, kolik byl kdo schopný nasbírat. Každopádně jsem fakt čekal alespoň nějaké zveřejnění, takle vím prd a vlastně nikdo neví, jak to tedy je.

Posted

Bych jim normálně napsal s odkazem na Chm., že nutně potřebujem šérovat nějaký jejich hodinky, ať je ve svým zájmu vyšpulej :D