Přejít na obsah

Češi - největší zloději


Doporučené příspěvky

To čo sa tu prezentuje, sú drobné krádeže v hodnote pár korún. Myslím si že Taliani kradnú viac, ale s tým rozdielom, že nekradnú v obchodoch, ale oberajú turistov - hodinky, šperky, peňaženky. V takom Neapole kradne skoro celé mesto. Nepochodia u toho, koho už okradli. Preto vám zástupcovia cestoviek a hotelov v záujme turistov zhabú hodinky a šperky, zavrú do trezorov a vrátia až pri odchode z hotela. Namiesto hodiniek vám rozdajú lacné plastové quartzky. Tie aj pre zlodejov znamenajú - pozor, títo sú poučení a ťažšia korisť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No...výzkumy... a před několika lety bylo vyzkoumáno, že 60 % krádeží v obchodních domech mají vždy a celosvětově na svědomí zaměstnanci ...

... ale oni se i brání, aby jim někdo to jejich skóre nekazil...

dnešní zážitek z PLUSu v Holešovické tržnici (v Praze) - prodejna "jede" na 3 kasy, ke každé z krajních kas přijdou zároveň na řadu k pravé kluk (tak 30) a k levé holka (tak 25); kluk pokládá na pult láhev Coly a bagetu. Pokladní se ptá zda je to všechno a, nevím proč, požádá kluka, aby si rozevřel bundu co má na sobě - ten nechce, pokladní volá skladníka (přijdou oba 2 kluci skladníci) a kluk s omluvou MALINKO rozevírá bundu a pokládá na pás 1 láhev vína - personál prodejny mu nevěří a tak ho tak trochu šacují (ukažte co to máte tady a co tady)..... a na páse se objevuje 7 (slovy sedm) lahví tvrdého alkoholu; personál chce vidět další kapsy a batoh - začíná dohadování a strkanice.

Jak začali toho kluka šacovat, začala ta holka dělat scénu typu "to je hrozný, nechte ho, co mu to děláte, to přece nemůžete, na to jsou zákony..." (měla pravdu, ale kdyby mu v ten moment ty skladníci nějakou natáhli, nikdo by mu asi pomoct nešel...). Kluk chtěl utéct, to se mu ale nepovedlo a tak se pokladní zeptala té holky, jestli ona na pás dala všechno zboží; ta řekla, že ano a tak se prodavačka naklonila přes kasu a "poplácala" ji z boku přes kabát - prodavačka začala ječet, holka začala zdrhat, prodavačka za ní, v předsíni se postrkaly a vynadaly si do..... holka s nadávkama zdrhla, kluk s ní (skladníci běželi bránit pokladní a tak jim utekl).

No poděkujme ještě jednou radnici Prahy 7, že z hospody u tržnice udělali "šlehárnu", kde se vyměňují smažkám jehly a smažky si pak obstarávají zboží na prodej či výměnu za drogy krádežemi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No poděkujme ještě jednou radnici Prahy 7, že z hospody u tržnice udělali "šlehárnu", kde se vyměňují smažkám jehly a smažky si pak obstarávají zboží na prodej či výměnu za drogy krádežemi.

Furt lepší dávat smažkám sterilní nádobí, než jen blbě kecat, když už nic jinýho nedovedem. ;) Sry nechci další flame, takže to není namířeno přímo proti tobě, ale jen reakce na obecné podvědomí obsažené v tvém příspěvku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V cechach se nekrade, tady se prevazne more corkuje.

Zbytek spis provadi svinstvo.

Priklad svinstva: Prestal jsem pres vikend parkovat auto na parkovisti pred domem, protoze uz me prestalo bavit, ze mi ozrala vidlacka mladez vracejici se z navstevy mestske "diskosky, kua", pravidelne obirala sterace. A to ne komplet, cili kategorie corka, ale vetsinou pomoci amputace pod kolenem, cili kategorie nesmyslne svinstvo, protoze ani jeden pahyl pak neni k nicemu.

Poprve to nastve, poctvrte :taz: :skull: :rifle: :2guns: :giljotiini:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Sice je to měsíc po, tedy nejspíše neaktuální, ale i tak mi to nedá nezareagovat.

 

Neuvěřitelným způsobem mě někdy štvou statistiky. Skutečně mi to někdy připadá, jakoby si větší země chtěly dokazovat, že skutečně většími jsou a hlavně lepšími (tahle věta asi zní trochu divně, ale co jsem v Anglii a čtu statistiky vydané angličany ohledně EU, tak mi připadají tedy minimálně podivné, jakoby říkající - podívejte, jak jsou hrozní, my ale ne, to je ale čistě osobní pocit). Možná je to tím, jak danou problematiku zveřejňují média, asi všichni tušíme s jakým brakem, zejména na poli internetové žurnalistiky, se musíme celkem často potýkat.

 

V tomto konkrétním případě bude statistika myšlena vážně a určitý přínos mít bude, je třeba ji brát ale s nadhledem. Prvním problémem, již zmíněným, je ten popis - češi nejvíce kradou. Tak to alespoň v médiích předkládali. Tohle mi někdo říct do očí když budu mít v krvi, normálně mu dám pár facek. :cool02: Jak můžou vědět, kdo tady krade nejvíce? Když už bych chtěl být solidnějším žurnalistou, vytroubím do světa něco ve smyslu "největší procento ztrát z roční tržby obchodníků je v ČR"... A to je zároveň hlavní problém této statistiky. Procento ztrát z tržby. Takže zatímco třeba ve skvělé Británii se toho klidně může nakrást desetkrát tolik, stejně budeme před nimi kvůli nižší nákupní síle. Pak má ale opodstatnění zabývat se smyslem této statistiky, jestli nám tedy k něčemu dostatečně poslouží (snad nikdo nepochybuje o tom, že se v tak malé zemi, jako je ta naše, krade nejvíce že ano...)

 

No to je z mých výlevů asi tak všechno, tak jim hlavně všechno nevěřme a poctivosti zdar! :ph34r:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...