Přejít na obsah

carlos costa


drobek

Doporučené příspěvky

Jsou krásné, ale řekl bych, že jen pro pořádné chlapy...

at si nemyslíte že honím příspěvky,pro pořádné chlapy nemusí být,měl jsem planet ocean 42mm ,bál jsem se že big size budu mít velký a nakonec jsem opravdu skončil u big size,není pravda,že velké je jen pro velké

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na kolik prosím přišly?Jestli to není tedy nějaké tajemství. Jsou absolutně super,nejhezčí Oris ... Už se pěkně dlouho odhodlávám k koupi podobné akvizice,ale nějak se ne a ne rozhoupat ..... :thumbsdown_anim:

takže koupil jsem je díky KUBSONOVI :thumbsup_anim: tady u prodejce z ameriky

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=250183698882

vyšly celkem na 45 768,51 CZK takže s dph byly za 54500 + provize

s američany je trochu těší domluvit se na nižší deklarované ceně, tak proto to dph.Ale jinak vše v režii Kubsona,velmi rychlé zprostředkování.A hlavně je to limited edice takže,jich je čím dál mín,jsou oblíbené mezi potápěči a velikými chlapy :thumbsup_anim: a hlavně nafoto jsou jiné než naživo ta oranžová je úplně jiná i v noci krásně svítí,sedí na ruce,nechci aby to vypadalo .že je chválím proto ,že je mám(jsou tady zkušení členové co měly desítky hodinek).Ale komu jsem je ukázal tak se líbilx a doma je ukládám do potápěčské helmy(model). ,která je součástí balení.jinak cena v české republice 72990czk.

Tady něco víc o jejich názvu a ........LIMITOVANÁ EDICE ROKU 2007 - Pánské sportovní náramkové hodinky - Oris Limitovaná edice potápěčských hodinek Carlos Coste - 2000ks. Carlos Coste: držitel světového rekordu ve freedivingu, tedy potápění bez kyslíkového přístroje. Jeho rekord činí obdivuhodných 135 metrů, který překonal v roce 2004. Hodinky mají černý strukturovaný číselník, svítící indexy a ručičky se superluminovem tmavě oranžové, mají šroubovací bezpečnostní korunku, jsou mechanické se samonátahem, mají heliový ventil, masívní safírové sklíčko 4,80mm s antireflexní vrstvou. Strojek Oris, báze ETA 7750. Časová rezerva chodu 42 hodin. Hodinky jsou vodotěsné až do neuvěřitelných 1000 metrů. Průměr 47mm.

měj se fajn

drobek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...
Nevíte kde koupit tyhle krásky?

zkus kubsona,možná ti je sežene.A co se týče záruky byl jsem v jednom značkovým hodinářství a řekli mi ,že kdyby byl problém klidně mi je pošlou i oni,takže no problem.Jsou fakt supr skvěle sedí,zatím žádný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...