D_o_S Posted January 3 Report Share Posted January 3 Konkrétní pracoviště nedoporučím... ... a sice je sinus u zadku (doslova...), ale i tak bych nezanedbaval kosmetickou stránku věci - předpokládám, že to nenechají hojit per secundam, takže per primam a intradermální steh? Ta jizva sice moc vidět není, ale v těch neintimnějších chvílích to nemusí zrovna vypadat moc hezky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted January 4 Report Share Posted January 4 To asi řeší jiná sorta našich spoluobčanů Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 7 Report Share Posted January 7 Prosím vás, kdo byl v poslední době na samoplátcovskejch odběrech na nějakým pracovišti Synlab, dá se tam platit bezhotovostně kartou? Člověk by řekl - v dnešní době zbytečná otázka... ale už jsem si párkrát naběhnul. Potřebuju, aby to proběhlo všechno hladce a rychle. Dík za případný reakce Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted January 10 Report Share Posted January 10 Můžete mi doporučit nějaký elektrický kartáček na zuby? A má to vůbec smysl? Nebo stačí používat klasický, nitě a mezizubní kartáčky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareka01 Posted January 10 Report Share Posted January 10 Po diskusi s dentální hygienistkou a zubařem jsem koupil Oral-B iO.Ale i s ním dál používám mezizubní kartáčky a nitě. Při správném používání asi bude jedno, zda ruční nebo elektrický. Oba ale vyžadují trochu jiný postup a ten elektrický je komfortnější (hlídá čas, přítlak...). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto86 Posted January 10 Report Share Posted January 10 před 1 hodinou, vzduch napsal: Můžete mi doporučit nějaký elektrický kartáček na zuby? A má to vůbec smysl? Nebo stačí používat klasický, nitě a mezizubní kartáčky. Ja som minulý rok vyskúšal oba - OralB iO aj Philips Sonicare a nechal som si OralB. Okrem toho, že mi to pocitovo sadlo viac, tak sú vyrobené v Nemecku, hlavice sú lacnejšie a vlastne je jedno, či si kúpiš základnú radu alebo nejaký drahší, všetky zdieľajú rovnaký základ. Čo sa týka rozdielu oproti klasickému kartáčku, tak je to vo výsledku asi jedno. Mne každopádne elektrický vyhovuje trochu viac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kairos Posted January 16 Report Share Posted January 16 Nema tu nekdo zkusenost se svetloplachosti po chirurgickem zakroku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez123 Posted January 17 Report Share Posted January 17 Jedu už několik let Sonicare a čistota po něm je výrazně lepší, ale mezizubák to nenahradí. Pokud vím, mají nějaký program, že když ti kartáček nevyhovuje, můžeš do několika týdnů vrátit. Za vyzkoušení tedy nic nedáš. Jen pozor při prvním čištění, že se zapíná až v puse, jinak máš pastu všude Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted January 18 Report Share Posted January 18 V 10. 1. 2025 v 18:47, vzduch napsal: Můžete mi doporučit nějaký elektrický kartáček na zuby? A má to vůbec smysl? Nebo stačí používat klasický, nitě a mezizubní kartáčky. Panasonic EW-DP52-K803 Top věc made in japan Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted January 25 Report Share Posted January 25 Blíží se mi termín operace a začínám být nervózní. Je tu někdo po TEP kolene? Měl bych jen pár otázek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted January 25 Report Share Posted January 25 Už třetí den zimnice/teplota, bolí hlava, všechno, asi chřipka....no asi mi nikdo nepomůže, ale pobrečet si musím.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paro Posted January 26 Report Share Posted January 26 Už třetí den zimnice/teplota, bolí hlava, všechno, asi chřipka....no asi mi nikdo nepomůže, ale pobrečet si musím....Jsi ockovanej?Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted January 26 Report Share Posted January 26 před 1 hodinou, paro napsal: Jsi ockovanej? Sent from my iPad using Tapatalk Nee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paro Posted January 27 Report Share Posted January 27 V tom případě každý svého štěstí strojvůdce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted January 27 Report Share Posted January 27 před 7 minutami, paro napsal: V tom případě každý svého štěstí strojvůdce. Jestli ti to pomohlo.... tak super 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts