Jump to content

TUDOR BLACK BAY CHRONO

Leviathan

Recommended Posts

Tak nevím, ale všechny chrona od Tudoru mi přijdou na wrist shotech úplně obrovský, když to porovnám s GMT, nebo BB steel a to maj všechny modely stejný průměr 41mm, čím to? Jsem jedinej?

• 10 months later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
V 13. 10. 2022 v 10:54, gustavbu napsal:

ja som sa zamiloval do tychto, len musim este setrit. nema ich tu uz niekto?  TUDOR BLACK BAY CHRONO S G WATCH - M79363N-0001

Zkoušel jsem je nedávno v Praze. Taky se mi moc zamlouvají a to na bicolory vůbec nejsem. Tyto jsou podle mě naživo lepší než na fotkách. 

• 5 months later...
V 22. 10. 2022 v 22:02, Valderek napsal:

Zkoušel jsem je nedávno v Praze. Taky se mi moc zamlouvají a to na bicolory vůbec nejsem. Tyto jsou podle mě naživo lepší než na fotkách. 

Já zkoušel dneska ty obyč ocelový a jsou o dost hezčí než na fotkách. Ale tyhle bicolory bych taky bral. Už je tu někdo má prosím??

před 9 hodinami, Johanes napsal:

Já zkoušel dneska ty obyč ocelový a jsou o dost hezčí než na fotkách. Ale tyhle bicolory bych taky bral. Už je tu někdo má prosím??

Já pouze Pandy 🙂

Proč pouze? Ty jsou skvělý. Já mám jenom problém s korunkou a s těmi tlačítky. Včera na těch ocelových mi přišly tak divně lesklý jako pochromovaný,nepříjde ti to tak? U těch zlatých se mi moc líbí číselník a luneta,ale zase nevím co ty tlačítka. Příjdou mi příliš velký celkově,ale to je asi o zvyk.Jak to vnímáš ty?

před 15 minutami, Johanes napsal:

Proč pouze? Ty jsou skvělý. Já mám jenom problém s korunkou a s těmi tlačítky. Včera na těch ocelových mi přišly tak divně lesklý jako pochromovaný,nepříjde ti to tak? U těch zlatých se mi moc líbí číselník a luneta,ale zase nevím co ty tlačítka. Příjdou mi příliš velký celkově,ale to je asi o zvyk.Jak to vnímáš ty?

Já jsem s nimi naprosto spokojen 🙂 41mm je na moji ruku ideální. Někdo může mít problém s těmi šroubovacími korunkami, ale vzhledem k tomu, že ty stopky skoro nevyužívám, tak mě to netrápí 🙂 co se týče velikosti, tak jsou trochu vyšší (oproti Daytonam např.) ale zase proporčně s tou velikosti 41 mm mi to vůbec nepřijde, na ruce sedí fakt hezky...měl sem na ruce 39mm BB Pro a tam mi tam kombinace výšky a menší velikosti moc nevyhovovala 

Právě teď, Johanes napsal:

Díky za názor.Budu dál váhat,potřebuji víc času:frusty:. Ať ti slouží a dál dělají radost!

Díkas 🙂 dobrou volbu přeji!