Přejít na obsah

Khaki Field Mechanical Nodate


Ohm-Aztec

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jestli budou třeba do těch deseti litrů (jakože proč by nebyly), tak to budou ultimátní tooly. Dokážu si představit, jak je pomalu sám láskyplně dojebávám a k těm vintage ručkám doladim i pouzdro. K tomu hnědýho koně a jedeme si. Fakt se na ně těšim. Je to takovej malej, levnej splněnej sen. Fakt dobrej tah - jako move, ne bracelet. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsou fajn informace (cena, pouzdro), skoro to vypadá, že po silvestru tu bude hromadná objednávka  :D  military hodinky chci už delší dobu, ale na stávajících mi vadil ten datum, i ta modní vintage lumi se mi u nich líbí...jak je to u hamiltonů s WR 50m, koupete se s nima? Předpokládám, že bazén by měly zvládnout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když jsem měl ty svoje první týden (navíc jsem byl začínající chronomagor) tak si pamatuju, jak mě někde chytl slejvák a já páč byl v krátkým rukávu, tak jsem si je chránil druhou rukou před kapkama deště, aby se mi nenamočily  :D Takhle už bych sice dnes nejančil, nicméně i tak bych s nima do vody nikdy dobrovolně nevlez... osobně jak to nemá šroubovací korunku, tak se vodě vyhýbám. Navíc mě pořád děsí nějaké vlákno (už nevím, zda jsem ho viděl tady, nebo na zahraničním fóru), ve kterém týpek psal, že se se svýma 50m WR Hamiltonama vykoupal a ty se mu pak zapařily... vím, že Hamilton má někde tabulku, podle které by těch 50 WR měl být cajk, ale asi bych měl strach... ale já jsem posera no :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...