Americkej Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 Poslední dobou je Chronomag nějak přidřenej, na cokoli kliknu, čekám půl minuty. Dřív to bejvalo jen kolem půlnoci, teď je to celodenní záležitost. Jiný weby mi to nedělají, takže připojení i prohlížeč jede OK. Je to závada, nebo nová vlastnost?
JaRooN Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 Souhlas, obzvlášť dnes to leze jak po dětské obrně
Radik Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Šoupnu poznámku k fóru sem. Všiml jsem si, že se v prodeji duplikují vlákna a při zakládání dvou svých prodejů jsem po odeslání příspěvku čekal a čekal, ale marně. Před dalším zběsilým opakovaným klikáním na "vložit" jsem si vedle toho v novém panelu zobrazil prodejní vlákno a ejhle - inzerát jsem tam už viděl. Po rozkliknutí byl komplet i fotkama. Ale v původním okně se stále čekalo na odpověď... Jak je to se zakládáním vláken v jiných sekcích nevím - dlouho jsem nic nezakládal.
JaRooN Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Je to běžné a ten tvůj postup bych doporučil všem, kteří 8x dají opakovat, než se jim zobrazí odezva a pak to tam je 8x...
Chronomag Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Poslední dobou je Chronomag nějak přidřenej, na cokoli kliknu, čekám půl minuty. Dřív to bejvalo jen kolem půlnoci, teď je to celodenní záležitost. Jiný weby mi to nedělají, takže připojení i prohlížeč jede OK. Je to závada, nebo nová vlastnost?Mrknu se na to. díky za echo.
eskimak Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 Poslední dobou je Chronomag nějak přidřenej, na cokoli kliknu, čekám půl minuty. Dřív to bejvalo jen kolem půlnoci, teď je to celodenní záležitost. Jiný weby mi to nedělají, takže připojení i prohlížeč jede OK. Je to závada, nebo nová vlastnost?Vyzera to tak ze uz mas odpoved... vo vedlajsom vlakne.
Frostie Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 (edited) Nemáte někdo Android 6.0? Od včerejška se mi každá stránka fóra otevírá cca 5 min. PC a Android 8 jedou OK. Dělá to Chrome, Firefox, Opera. Aplikace i sytém mají poslední aktualizace. Zbytek internetu je OK.Třeba zase probíhá další kolo miningu... Jinak mi to od včera také dost blbne, jak v Tapa na Android 7.1, tak Opera a GCHrome.. Všechny ostatní stránky jsou ok. Edited February 9, 2018 by Frostie
Hasič Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Krtenek ma novinku, poloviční ban! Zpomaleno tak, ze kdyby jeste trochu, tak jde signal zpatky!
tano Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Funguji obe a bez problemu. Co mas za android a tel.?
Hasič Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 A tvoje pomalý načítání roztomilý krténku je pouze zacatek.....srovnej se a dej klid.
Jiří9 Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 Ahoj Web se načítá dobře, ale nefunguje SZ Jirka
Jiří9 Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 Pořád to nejde a nemůžu napsat vlasta66 že mi dnes od něj přišel stroj. J.
Jiří9 Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 Zkus využít status ke kontaktování.To nefunguje nebo nevím jak Jirka
Recommended Posts