Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE


spiderer

Doporučené příspěvky

Poslední dobou se tu chlubí jenom profíci (což je taky dobře, aspoň je tu inspirace pro nás amatéry), ale řekl jsem si, že si taky něco spíchnu. S kůží jsem už trochu pracoval, tak jsem si vyrobil flieger řemen na svoje Seika. Kombinace "starého" řemenu a "moderních" hodinek vypadala nejřív trochu nezvykle (hlavně poté, co jsem ta Seika sundal z origo tahu), ale pomalu si zvykám a z řemenu mám velkou radost. Řemen jsem ušil včera a dnes cestou do práce v malém hodinářství (v Brně na Mendláku na rohu) pořídil sponu - za 25 Kč označená jako Breitling :)

 

P.S.: nevíte, jestli by někdo uměl z těchto hodinek odstranit ty "Seiko 5 sports" nápisy na ciferníku? Pak by to byly dokonalé hodinky....

 

post-8581-060441900 1330349049.jpg

 

 

post-8581-011937100 1330349074.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Arthure, podle me se mylis. Treba zrno nebo hejdik jsou podle me profici. Remenu usili mnoho, zacinali amatersky ale casem se vypracovali, jinym slovem ziskali kvalifikaci praxi. Svoje remeny tady verejne nabizi, prodavaji, jejich prace je kvalitni a svedci o tom ohlasy zdaich clenu. Definice profesionala zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Profesionál . Podle me aplnuje vsechny podminky profesionality a je jedno jestli svou praci dela vecer doma anebo pres den v dilne. Znam par kluku kteri umi zazraky s motorkami, ale nezivi se tim, i kdyz by mohli. Jsou to pro me profesionalove.

Simon je samozrejme taky profik, ale o nem je to znama vec. Byt dobry v nejakem oboru lidske cinnosti neni urazka, ja to oznaceni myslel jako poctu vsem vyse jmenovanym (samozrejme i tem nejmenovanym sikovnym borcum). Kazdopadne tohle je o rucni praci, nechci vlakno strhavat bokem. Panove, profici i amateri, drzme si palce at nam jde dilo dobre od ruky.

 

Edit: nefungoval odkaz.

Upraveno uživatelem David Neckar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondra Šíma mě poprosil, abych sem hodil nějaké foto mých hodinek, které jsme "oblékli" do nové hnědé kůže. Musím říct, že LLD jsou nádherné hodinky, ale ten původní černý řemínek se mi na nich zdaleka nelíbí (kvalita pochybná) jako tento od mistra Šímy. Nádhera !

 

Posted Image

Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...