Přejít na obsah

Zaměstnání

Doporučené příspěvky

No zkusím to zase jednou zde.

Otevíráme v Ostravě pro společnost Y Soft novou pobočku. Už tam sedí první komplet tým a bude se teď nabírat druhá část.

Budeme hlavně hledat C# developery na vývoj terminálových aplikací pro tiskárny (je to složitější na vysvětlení, vlastně jsou to webový aplikace + nějaký služby, ..).

Projekt, prostředí, firma i ta část týmu, která tam už sedí jsou za mě víc než v pohodě. Pokud by měl někdo zájem o víc info, rád pošlu po SZ nebo ideálně v Ostravě můžeme skočit na kafe.

Pozice se neinzerují, kancly se dokončují no Nové Karolíně, zatím mají 100m provizorně ve stejné budově...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

do firmy Ekol http://www.ekolbrno.cz/ a divize Výzkumu a vývoje, která se aktuálně plně věnuje projektu Unifikace hledáme konstruktéra

• unifikovaných ložiskových stojanů parních turbín (PT) a
  • unif. regulačních ventilů PT

podmínky stručně : HPP, znalost CADů, AJ (s čínštinou nás ohromíte :-) ), zkušenosti s konstrukcí. Znalost a praxe z oboru energetiky není nutná, to se naučíte, ale výhoda to je

nabízíme - stručně: obvyklé věci jako pružná prac. doba, příspěvky na penzijko a životko, samo stravenky (i když teda nevím, jestli je to dneska ještě jako benefit), kurzy jazyka, týden dovči navíc, atp. navrch možnost (protože máme výrobní závod v Brně) osahat si co budete dělat, podílet se na provozních procesech turbín a pod., motivační systém hodnocení a odměňování a v neposlední řadě skvělýho šéfa divize.

detaily přes SZ

furt trvá

Odkaz ke komentáři

Přátelé, pokud byste sháněli hodně dobrou a pečlivou překladatelku Angličtina?Čeština?Ruština (všechny tři jazyky na úrovni rodilého mluvčího), neváhejte se ozvat. Stálá spolupráce je vítána.

Mojí ženě se trochu uvolnila práce. Ideálně na vedlejší PP nebo na fakturu. 

Stále aktuální. :)

Odkaz ke komentáři

Caute, trochu sa nudim tak ak by mal niekto zaujem o pravneho asistenta tak sa kludne obratte. Som studentom pravnickej fakulty (koncim 2 rocnik) a ucastnikom studia LL.M na brnenskom institute. Aktualne pomaham v advokatskej kanc Valkova & Partners v Ba. Som velmi flexibilny, promptny ale hlavne loajalny som zaujmom o nove veci. Viem viest kancelariu ako aj agendu. Viem robit rozne pravne podania a pre behacky po sudoch som ako stvoreny. Som schopny toho vela vybavit. Pravidelne sa uplatnujem na pojednavaniach popripade ako zastupca poskodeneho v tretnych konaniach. Aktivne sa zucastnujem roznych skoleni alebo seminarov aby mi neusli aktualne trendy z pravnej oblasti. 

Vlastnik zbrojak A, vodicak samozrejmost. Som bezuhonny clovek bez zaznamu v registri.

Aktualne som aj v procese kariery dopravneho pilota teda programu ATPL. Kedze vlastnim rozne letecke licencie a som schopny letiet na vsetkom co je dostupne na SK viem vybavit aj vzdialenejsie veci napr letecky ( mam zmysel pre humor). Velmi aktivne sa zaujimam o letectvo a vsetko s nim spojene. Teda nie je prekazkou ani praca v leteckej oblasti kde by som vyuzil pravne znalosti. ( to iba tak na okraj) . V leteckej oblasti mam velky rozhlad a kracam s dobou. 

Nemam rad hlupych ludi a ked sa veci robia polovicato. 

Co pozadujem? V podstate iba to aby bol dobry kolektiv a ferovy ludia v nom.  

Upraveno uživatelem enslow
Odkaz ke komentáři

Kromě toho, že do finanční instituce v Praze pořád hledám právníka na ochranu osobních údajů, už asi nejen brigádníka, ale i HPP tak nově sháním někoho na pozici:

Information Security Officer

Náplň práce:
? zastřešení oblasti bezpečnosti IS/IT a informačních aktiv
? dohled nad základními bezpečnostními prvky provozu IS/IT včetně vyhodnocování bezpečnostních incidentů
? průběžné prosazování bezpečnostních požadavků ve všech činnostech společnosti
? návrh, výkon a vyhodnocení bezpečnostních opatření a související reporting

Požadavky:
? VŠ vzdělání, nejlépe technického směru
? praxe v IT, zkušenost s bezpečností výhodou
? velmi dobrá znalost AJ slovem i písmem
? výborné komunikační a prezentační dovednosti
? výborná znalost práce na PC
? samostatnost, pečlivost, důslednost
? analytické schopnosti

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

jo, je to hodně blbý to připomínat, taky jsem se chytl a zkusil to :wacko:

no, jestli se někdo nudí, může to zkusit, ale vyjde to nastejně jako si strčit prst do ( ).( )

na druhou stranu jsem rád,že to nevyšlo, s takovejma kokotama bych asi nevydržel ...

Je trochu blbý to připomínat, ale stále aktuální ( už pár lidí odsud se na to "chytlo", ale jsou tu velké nároky- nikdo neuspěl, což nechápu ). A to se jim skoro nikdo jinej nepřihlásil.

Tak kdyby byl někdo dopravák či stavař, zkuste to ( možná bude stačit empatie a řidičák, kdo ví ).

www.praha10.cz

Předem dík 

Odkaz ke komentáři

Sháním konstruktéra strojaře, elektrotechnika, stavebního projektanta, odborníka na odpady... práce pestrá, jak projekty, tak VaV. Vysočina. Detaily v SZ.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

jo, je to hodně blbý to připomínat, taky jsem se chytl a zkusil to :wacko:

no, jestli se někdo nudí, může to zkusit, ale vyjde to nastejně jako si strčit prst do ( ).( )

na druhou stranu jsem rád,že to nevyšlo, s takovejma kokotama bych asi nevydržel ...

Jo sorry, omlouvam se ti za sve vedouci, co k tomu dodat? V patek bylo vyberovko, predem byl vybran nejakej empatickej k...t ( mne se nikdo neptal ) a melo se to jen potvrdit osobne. No a neprisel ani on, ani ten druhej prihlasenej ( neomluvil se ani jeden a telefon neberou ). Takze vse pri starem- a asi shanej dopravaka ci stavare ( ja uz na to kaslu, 2 lidi jsem jim dohodil a bez kontaktu ani jeden jim neni dobrej ).

Takze se ti hluboce omlouvam, vim, udelal jsem ze sebe kikota. Vickrat uz to neudelam.

Odkaz ke komentáři

Člověče kuncáku, jak jsem měl možnost tě krátce poznat, tak jseš rozumnej chlap. Jak tak čtu tady tu story a občasné postěžování do příslušného vlákna, tak si říkám, jestli to je nějaké sebemrskačství tam zůstávat. Jako je to tvoje věc, ale obdivuju tě, že tam dokážeš vydržet.

Odkaz ke komentáři

Člověče kuncáku, jak jsem měl možnost tě krátce poznat, tak jseš rozumnej chlap. Jak tak čtu tady tu story a občasné postěžování do příslušného vlákna, tak si říkám, jestli to je nějaké sebemrskačství tam zůstávat. Jako je to tvoje věc, ale obdivuju tě, že tam dokážeš vydržet.

Vseho do casu, neboj. Uz to dlouho trvat nebude.

Odkaz ke komentáři

Do mladé produkční / obchodní firmy v oblasti reklamy v Pelhřimově hledáme dalšího obchodníka pro ČR. Mladá firma v růstu, 8 lidí, pracujeme s atraktivními, novými produkty na trhu, částečně tailor-made. Jasně postavený obchodní model (jsme výroba, a dodáváme koncovým zákazníkům přímo, bez agentur), orientace na kvalitu a perfektní servis, kamarádské pracovní klima, mladý kolektiv. Děláme pro řadu VIP firem z farmacie, IT, bankovnictví, kosmetiky, namátkou Lenovo, ASUS, Merck, Alcon, ČP, Generali, GE, Wustenrot, Oriflame. Na podobné klienty z podobných oblastí cílíme, víme jak na to, máme co nabídnout, jen nám prostě chybí další obchodník.

Zatím to nikde na netu nevisí. 2-3 dny týdně na schůzkách, částečně vlastní akvizice, částečně ježdění po domluvených schůzkách cca 50/50, práce na úrovni se zákazníky na úrovni. Následná komunikace se získanými zákazníky. Snažíme se každého u nás zatěžovat jen tou prací, ve které je dobrý, takže obchodníka nemáme zapotřebí zdržovat zbytečnou administrativou, a ostatní v obchodním týmu mu část schůzek domluví.

Ohodnocení základ + jasně stanovené % z obratu. Auto pro firemní účely může být později při oboustranné spokojenosti i pro osobní využití. Notebook a telefon je jasný.

Upřednostníme osobu s obchodními zkušenostmi, ale mohl by to být i člověk, co by chtěl s obchodem začít, kterému pomůžeme, sami vychováme, ale chuť do práce, nebát se zvednout telefon a mluvit s lidmi by měl zvládat v každém případě :-) Přestože je to pozice s určitou dobu mimo kancelář, chtěl bych nového kolegu mimo dny schůzek v kanclu u nás v Pejru, není to na home office. Jo - a musí umět česky :-)

Odkaz ke komentáři

Snažíme se každého u nás zatěžovat jen tou prací, ve které je dobrý, takže obchodníka nemáme zapotřebí zdržovat zbytečnou administrativou, a ostatní v obchodním týmu mu část schůzek domluví.

To jsou slova jako balzám na duši... Když si vezmu, kolik času já jako obchodník strávím vnitropodnikovou byrokracií, tak se mi chce brečet .. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...