Přejít na obsah

Zaměstnání


Doporučené příspěvky

Přijde mi to naprosto v pořádku. Pokud z firmy odejde důležitý člověk se specifickými znalostmi a je třeba jej nahradit adekvátním člověkem z oboru tak mi něco ve smyslu "přestupní" bonus přijde pochoptelný.

Já bych si tím bonusem třeba představoval lepší podmínky při nástupu, ale to pro někoho znamená třeba mega rovnou do kapsy tak proč ne. 

Možná i pro zaměstnavatele je lepší dát jednorázový bonus - jednak to dá jen jednou a za druhé si nekřiví podmínky, které má pro odměňování nastavené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My dáváme bonus lidem v krizových lokalitách, ale je to podmíněno tím, že tam odpracuje minimálně x let a bonus mu chodí po menších částkách každý měsíc. Čímž nastává problém, že ty někoho zaučuješ a on má větší plat než ty...takže mi to nepřipadá jako moc dobré řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve světě je to naprosto běžná praxe, v uprděnym českym rybníčku moc ne, ale pár takovejch případů taky znám. Výše záleží na x věcech, to nejde střílet od boku. Od typu firmy, přes jejich PnL až po to jak moc toho člověka chtěji. Obecně od 1 do cca 6 platů je takovej českej hrací prostor (z mojí zkušenosti).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, uff napsal:

 

U nas davali sign-on bonus sales directorum, ktere pretahli od primeho konkurenta (vyrobce telekomunikacni infrastruktury). Velikost podpisoveho bonusu byla v desetitisicich Eur a melo to kompenzovat jejich usly annual bonus u puvodni firmy, o ktery prisli tim prestupem v prubehu rocniho obdobi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prestupni bonus nevim, ale jako manager mas narok na ruzny „vykonnostni“ bonusy. Takze pokud me pretahne jina firma v „polocase“, tak jim ukazi me bonusy napr. za posledni 3 roky a prumernou rocni vysi budu chtit vyplatit napr. po zkusebni dobe jako kompenzaci za ten aktualni bonus o ktery prijdu u stavajici firmy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Ahoj,

Hledám do teamu kolegu na pozici Aplikačního technika pro průmyslové lakování- Automotive pro region Čechy (Liberec, Boleslav a okolí, ale i Plzeňsko).

Jsme německá firma, v česku je nás 15, můj team 5 lidí.

naše požadavky:

SŠ/VŠ vzdělání technického směru

AJ/NJ na dobré úrovni (používáme furt)

Smysl pro systematickou práci, pečlivost

Praxe v průmyslovém prostředí, ev v automotive oboru

ochota cestovat ČR později i dál

nabízíme:

Nadstandardní výdělek+ bonus za výsledky.

Stabilní prostředí a zázemí české pobočky.

Možnost se časem posunout na pozici Obchodníka/projekt manažera.

 

 

Pokud víte o někom,  kdo takou práci hledá prosím SZ.

 

díky za prostor

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Rozhodl sem se pro změnu zaměstnavatele. Kdyby náhodou: poslední 3,5roku vedoucí oddělení mezinárodních přeprav v pobočce nadnárodní spediční a logistické firmy. K tomu mi přidali loni i nějaké sběrné linky. A tady někde sem se dostal do bodu, kdy sem si řekl dost. Celkem mám 16let zkušeností v mezinárodní dopravě a spedici, půl roku v zahraničí. Angličtina, polština, znalost relevantních programů, vedení 5-ti členého týmu. Můžu nabídnout zkušenosti, znalosti, kontakty atd. K dispozici budu od září, chci zůstat v oboru. Práce v Ostravě a okolí. Kdyby to někoho oslovilo prosím sz a víc to můžeme probrat osobně.

Upraveno uživatelem efreeti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Ahoj, rozšiřuju tým, třeba to někoho zaujme. US korporát, ale servis jede dost po svý lince. Máme super management a kluci v týmu jsou fajn. Hledám někoho Praha + blízké okolí. Cestování k zákazníkům na denní bázi + home office. Rozumný peníze, super benefity a jistota stabilní firmy.

http://m.rfer.us/MED2O21YrK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pánové, kdyby někdo sháněl nebo věděl o nějaké volne pozici- úklid v bytě,domě,firmě, hlídání deti,..... Na HPP. Dejte mi pls vědět do SZ. Přítelkyně by to uvítala (serióznost, zkušenosti, reference má). Děkuji predem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...
před 12 minutami, dabelM napsal:

A musí umět udržovat pořadníky. :D 

 

  • MC Office (Excel výborná znalost)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Asistentka Brno (Praha)

Pražská asistentka nám odchází od nového roku na mateřskou a tak budeme hledat náhradu. ALE s největší pravděpodobností s jejím odchodem přerušíme chod pražské kanceláře a budeme řešit agendu pomocí asistentky na Home-Office a to tak  že v Brně a okolí (kvůli lepší komunikaci s nadřízeným v Brně) . Práce: zajištění komplet agendy eshopu, skladu, office, Money, atd.. angličtina, ochotná vyjet ven (občas je třeba do tý Prahy jet 😉 ). Důvodem proč to píšu takto složitě je to, že definitivní rozhodnutí o přesunu agendy do Brna ještě nepadlo, ale přitom je potřeba včas "rozhodit sítě". Proto se neváhejte ozvat jak v případě, že máte někoho šikovnýho jak v Brně, tak i případně v Praze... víc info si pak přímo...

Upraveno uživatelem nettopejr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pravdepodobne budu shanet asistentku na spravu bytovyho domu. Nejedna se o SVJ, dum vlastni s.r.o. a ja nestiham vsechno. Jednoducha prace, ne na full time (neda se prilis urcit rozsah, ale cca 3 dny v mesici). Pravidelnost a peclivost je potreba. Silne preferuji dlouhodobou spolupraci. Kdyby nekdo o nekom vedel, piste SZ. Jo, jedna se o Prahu. Zkusenost s podobnou praci vyhoda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, posledního listopadu jsem skončil na mém posledním působišti a poohlížím se po něčem jiném. Několik let jsem dělal likvidátora zahraničních pojistných událostí se zaměřením zejména na německy mluvící země, poslední rok s vyšším podílem vyřizování v AJ (v písemném styku celkem zvládám v mluveném je to horší).

V ideálním případě bych si představoval něco na druhé straně barikády, tj. správu pojistných událostí ve firmách "proti" pojišťovnám. 

Jak mnozí ví, jako koníčka mám psaní článků na Měšci, takže budoucí kariéra směrem copywriter, redaktor,... by mi taky nebyla proti srsti.

Ale nebráním se i něčemu úplně novému, jen zcela jistě vím, že nechci nic prodávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...