Přejít na obsah

Co nosíte přes rameno?


Doporučené příspěvky

Nejčastěji maptašku s kompasem, ani to nedávám pod výložku, přes pravé rameno pak Mosin 1938, pokud není na sajdě, zbytek jako sumky a pistolové pouzdro drží na opasku. Jako blátošlap jsem hodně často nosil přes rameno srolovaný šiněl, ale k tomu byla lepší 1891. Ale ten se musí umět balit, aby se dobře nosil. Někdy si ovšem vezmu přes pravé rameno M1 Garand, pak k němu obvykle pistolové pouzdro M3 s Coltem 1911, případně s kořistní P08 Parabellum, podle toho jak chci machrovat s kterou pistolí. Nosil jsem i pouzdro M7, to se dávalo přes druhé rameno, ale to jsem prodal, protože do roku 1945 se používalo minimálně. Toto doplním komplet nosným systémem M38 se sumkami, bajonetem, nůžkami na dráty, lékárničkou a polní lahví, ten samozřejmě visí z obou ramenou. Někdy to doplním podle potřeby usárnou nebo mussetou, většinou doplněnou polní lopatkou. Většinou to doplňuji velice často plátěným bandalírem. V civilu pak občas aktovku. Někdy nosím pouzdro s kytarou. V létě si někdy přes rameno dávám ocas, protože mi vadí, když si na něj šlapu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kde to ukazuje, kolik je hodin :lol2: ?

7:49

Pohovor na vratnici do českého rybářského svazu

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do práce a na větší věci mám messenger bag od oxmox. Německy promyšlený i zpracovaný. Hafo kapes, přihrádek, ordnung ve všem.Termo materiál touch it je zábavnej.

A na denní výlety a kolobku plus casual nedám dopustit na obyč bágl z dekáče Escape 10L.

Občas fatboye od Maxpedu.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele to není tak blbý téma.  Na šíšu jsem si upravil kabelu od masky.  Sedne tam pěkně, obzvláště místo na záložní filtry vybízí k uskladnění uhlíků,  moje druhá oblíbená je ta záchranářská.  Ta moje nemá ten červený kříž,  ale jinak je to ta.  Zelená a vejde se do ní všecko.  Tak tyhle dvě mám velmi rád.

Jo a jezevčíka na to nejhorší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...