Přejít na obsah

World of Speedmaster Moonwatch


Jarett

Doporučené příspěvky

Panove, uplne vsechno je na nich spatne :). 1. plastove sklicko ( vim original, tradice a puvodni legenda ) 2. rucni natach ( ano ano - to same; Ja jen, ze snad jen kvuli tomu nenosim sve jinak uzasne Union Glashhutte 1893 - rucni natah me obtezuje a nebavi :) :) :suicide_anim:3. namaji datum ( porad ta sama pisnicka, ale proste hodinky bez datumu u me maji obrovsko obrovske minus - jako moje Laco B, a nikdo na me nechodte s cistotou designu.. :) ) 4. zadna vodeodolnost ( opakovat to uz nema smysl, ano vim manualni natah a spol. )..  a stejne je miluju a dale bez nich nemuzu zit !!!!!!! !!!!!!!!!! :punk:

Co chci rici ; moje “chude” nahrazky Bulova Moon - jsou moje asi nejoblibenejsi hodinky. Pravidelne maji prednost pred Squale, TAG Heuery a dalsimi. S uzasnymi potapkami Eterna KonTiki je mam nejradeji. Blbe baterky za “nula nula nic.” 


Co dokaze udelat pribeh.. co vy na to..? 
No nic Borci, zacinam jednani - nemuzu je nemit :lol2::lol2:

https://www.goldeligius.cz/omega-speedmaster-professional-moonwatch-311-30-42-30-01-005.html

Ps; uvitam rady co a jak. Jestli si dat na neco pozor - nemyslim obchod - myslim u hodinek. Dekuji panove! 

9C60884B-077F-4157-8FC4-998438D1E9A7.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 24 minutami, dabelM napsal:

Pozor, dva prodejci, kteří zde mají dobré reference již nejsou na stránkách Omegy jako AD v ČR, tak je třeba zjistit aktuální stav !

https://www.omegawatches.com/store/country/czech-republic

Koukam, diky. Olomouc nikde.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Hola hola,

konečně se také hlásím do klubu kosmonautů.

Nejsem tu však, abych se pouze chlubil, ale chtěl bych se podělit o novou radost jak z hodinek, tak také předvést kutilské okénko.

Moony jsou hodinky No. 1, o tom žádná, ale nám hubeňourům malinko vadí současný ocelový tah a to jednak z hlediska váhy, tak za druhé svou konstrukcí, protože prodlužuje rozměr lug to lug, kde teprve začíná obepínat zápěstí. Mých 16,5 cm je pro originální tah asi úplné minimum nebo spíš na hraně nositelnosti.

Proto jsem zvažoval různé vintage varianty tahů s velkou náklonností k modelu 1171, který se mi moc líbí, ale ta cena a dostupnost také nic moc. Nyní sice Uncle Seiko přišel s jeho povedeným aftermarket tahem 1171 za příjemnější cenu, ale stejně je to jenom napodobenina.

Tak jsem zapátral ještě více a objevil model tahu Omega 1450, který se hodně podobá různým variantám tahu President a Moonům neskutečně sekne.

1+1 = Aliexpress + Seiko President tah a máme tu materiál k pokusům. Dnes přišel balíček a jdeme na to. Samozřejmě, že koncovky úplně nesedly, ale je fajn, že se dají použít festovní origo omegácký stěžejky, trochu broušení ostrých hran, ohýbání kleštičkami, bouchání hodinářským kladívkem a viola :) výsledek je tu.

Z krátkého ponošeníčka mohu potvrdit, že to řeší oba mé popsané problémy, i vzhled se mi líbí a kvalita je přijatelná, až na provokativní nápis Seiko na sponě. (ale Seiko mám také rád, takže no problem)

Jak se říká - jedna fotka za 1000 slov

IMG_8926.jpg

IMG_8925.jpg

IMG_8922.jpg

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Panove, nezlobte se. Ja vim, ze to vsichni dobre znate - ale ja jsem proste musel. Po vsech tech hodinkach... beze zbytku plati co jsem napsal vyse. Pro me nejlepsi na svete! :clap:Tohle mi Tudory, Heuery a ani jine Omegy jeste neudelaly. NEJ !!! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...