Vanila Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 Moony jsou nesmrtelný, u nich vedle nešlápneš. Sice to natahování je pro denní nošení otrava, ale tikají krásně to jo. Hesalitu se neboj, přeleštíš ho snadno capecodem ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaJ Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Tak jsem si dnes na zatmění Měsíce vzal měsíční hodinky, ale místo zatmění přišla bouřka. Tak že zatmění bylo totální přes 2/3 oblohy... Vidět nebylo nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Hvězdy jsem viděl,ale měsíc asi dneska vůbec nevyšel . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Trinh Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Taky mě to zatmění mrzelo nic nešlo vidět.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaJ Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 (edited) Chtěl bych se tímto zeptat všech, co sem nahlédnou. jestli nemají třeba nějaké kloudnější fotky ze včerejšího zatmění a neměli by chuť se zde o ně podělit s těmi, kteří, jako já, měli smůlu na mraky. Podle fotek hodinek od některých členů je vidět, že jsou mezi námi celkem zdatní fotografové a i když chápu, že fotit hodinky nebo měsíc je z hlediska umu i vybavení něco zcela jiného, tak třeba někdo něco vyblejsknul, případně natočil. Vím, že to není přímo hodinářské téma, ale vzhledem k tomu, v jakém vlákně jsem, si myslím, že to není zcela mimo. Edited July 28, 2018 by VojtaJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Sands Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Tak jsem si dnes na zatmění Měsíce vzal měsíční hodinky, ale místo zatmění přišla bouřka. Tak že zatmění bylo totální přes 2/3 oblohy... Vidět nebylo nic... U nás to stejný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqid Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Já včera zatmění pozoroval (Liberecko), na ruce sice expy (moony v hodinkovnici) a dojmy... no nic moc asi nejsem správnej nadšenec a mám jen turistický dalekohled, ale představ si růžový flek na obloze. Zatmění slunce je na pozorování mnohem atraktivnější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triffid Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Zajímá mě, jak je to u těchto hodinek s vteřinovou ručičkou. Kdybych ji chtěl použít klasicky k zobrazení času, tak bych musel mít pořád zapnuté stopky? To asi není dobré pro strojek. Jak je nosíte vy? S ručičkou na dvanáctce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqid Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Malá vteřinovka stačí, velká se nechává odpočívat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triffid Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Jasně že stačí, ale přijde mi škoda nevyužít tak pěknou vteřinovku :/ Mám zkušenost u quarzů, že když jsem přestal využívat stopky, tak po stisku tlačítka vteřinovka "dohnala čas". Takhle to u automatů/nátahů nefunguje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukyn77 Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Jasně že stačí, ale přijde mi škoda nevyužít tak pěknou vteřinovku :/ Mám zkušenost u quarzů, že když jsem přestal využívat stopky, tak po stisku tlačítka vteřinovka "dohnala čas". Takhle to u automatů/nátahů nefunguje? Kolem běžícího chrona na moonech je nějaká diskuze založena.Já potkal jednou chlápka v práci, pochválil sem mu je, on byl celej nadšenej a povídal že je má přes deset let. Koukám, že mu běží chrono, tak sem se ho na to ptal, taky mu vadila stojící ručka a že to takto provozuje pořád ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzechTwister Posted August 15, 2018 Report Share Posted August 15, 2018 (edited) Jedny krásný a autentický jsou teď vystavený v Brně na Cosmos Discovery.... Edited August 15, 2018 by CzechTwister Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Lenon Posted August 25, 2018 Report Share Posted August 25, 2018 (edited) Ahoj kluci, můžu k vám do party? Když bych je chtěl na nějakej hezkej racing řemen, neměli byste tip? Edited August 25, 2018 by John_Lenon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 (edited) Zdravicko, nevi nekdo, jestli existuji koncovky tahu, co by pasovaly na tah 1171 a mely sirku 21mm/22mm... ? Hledal jsem pres google, ale bez uspechu.. Predem diky to John Lenon - classic vintage racing - (barva reddish brown) - paradni kvalita - https://www.watchgecko.com/geckota-classic-vintage-racing-watch-strap.php Edited September 13, 2018 by Axel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 Snad si tvůrci dali tu práci a uvidíme moony. https://www.csfd.cz/film/502300-prvni-clovek/prehled/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 (edited) Tak vypadá to, že jo, tak snad budou mít tu správnou referenci. Ale tváří se to jako hesalit. Edited October 4, 2018 by VintageLover Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasX Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 105.012 to asi nebude.. , ale hesalit tvůrci respektovali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted October 5, 2018 Report Share Posted October 5, 2018 Tak vypadá to, že jo, tak snad budou mít tu správnou referenci. Ale tváří se to jako hesalit. panove, co mi tady utika? Co to je za film/seros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Povidláček Posted October 5, 2018 Report Share Posted October 5, 2018 First man. Příští týden v kinech, už se těším Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts