Horhe Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Jo, krásný to bylo dneska, akorát toho sluníčka málo. 3 5
Xenomorfus Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října O vikendu na "Xasthurovi" pracovni cesta OV - Děčín a zpet (840km) pres hory a doly, par set km za deste a na vode. Aspon, ze nebylo moc zima.... 1 4
KFL Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října Po 2 měsících jsem vytáh z rohu garáže Scouta. Měl jsem nápad, že ho prodám, dokonce jsem vyhodil i inzerát, ale je to blbost. I když jsem teď posedlej Scramblerem, Indian má furt ty svoje US charakterní koule se vším, co k tomu patří . Inzerát šel do koše a 101 zůstane doma. Zvlášť teď, když Polaris prodal Indiana nějakýmu soukromýmu fondu . 8
African Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října Tak se pojedeme s klukem naučit nějaké ty nové kousky
Pačes Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října Udělal jsem si dobře na stará kolena (i doslova) a koupil BMW F800 GT. Je to taková důchodka, ale krásně se vodí. Ve dvou pohoda. Jen ten dvouvál je o zvyku - zvuk jak fukar na listí.... 1
klobadysek Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Kdyby někdo chtěl skútr s příběhem https://motorky.bazos.cz/inzerat/209672614/yamaha-tricity-125-loupez-v-obchode-hublot.php 2
kolky87 Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Japonec, Brit a Talian . Dnes prípravné na zimný spánok. Už sa teším na jar
lamizol Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října (upraveno) Já nemám problém si připlatit za kvalitu, ale tady kryt světla z TEMU za pětsetpádlo a nebo origo za čtyřipůl... Říkal jsem si, že tomu dám šanci . Mimochodem zpracování parádní jak plexi, tak i spojovací materiál. Upraveno 25. října uživatelem lamizol 1
Dez123 Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Také jsem na ní koukal, parádní základ pro stavbu
Ředitel Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října před 9 minutami, Dez123 napsal: Také jsem na ní koukal, parádní základ pro stavbu Pravda, viděl jsem pár upravených kousků. Já se na ní musím hlavně naučit. 1
lamizol Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Dovolil bych si upozornit kolegy, kteří nesledují inzerci na inzerát, že prodávám 14 dní použivaný stojan pod zadní kolo Oxford. Jsem limitován malou garáží a co tam byt nemusí se pokouším dávat hned pryč, tak kdyby někdo měl zájem a rychle by si ho vzal, poladili bychom pochopitelně i cenu. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se