Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O vikendu na "Xasthurovi" pracovni cesta OV - Děčín a zpet (840km) pres hory a doly, par set km za deste a na vode. Aspon, ze nebylo moc zima....

Resizer_17602909769951.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno

Po 2 měsících jsem vytáh z rohu garáže Scouta. Měl jsem nápad, že ho prodám, dokonce jsem vyhodil i inzerát, ale je to blbost. I když jsem teď posedlej Scramblerem, Indian má furt ty svoje US charakterní koule se vším, co k tomu patří :D. Inzerát šel do koše a 101 zůstane doma. 

Zvlášť teď, když Polaris prodal Indiana nějakýmu soukromýmu fondu :D.

ind1.jpg

ind2.jpg

• Like 8
Odesláno

Udělal jsem si dobře na stará kolena (i doslova) a koupil BMW F800 GT. Je to taková důchodka, ale krásně se vodí. Ve dvou pohoda. Jen ten dvouvál je o zvyku - zvuk jak fukar na listí....

BMW F800 GT 1.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Já nemám problém si připlatit za kvalitu, ale tady kryt světla z TEMU za pětsetpádlo a nebo origo za čtyřipůl... Říkal jsem si, že tomu dám šanci :default_smile:.

Mimochodem zpracování parádní jak plexi, tak i spojovací materiál. 

Obrázek WhatsApp, 2025-10-25 v 18.22.32_a49a66ee.jpg

Obrázek WhatsApp, 2025-10-25 v 18.23.01_1582edfe.jpg

Upraveno uživatelem lamizol
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 9 minutami, Dez123 napsal:

Také jsem na ní koukal, parádní základ pro stavbu 👍 

Pravda, viděl jsem pár upravených kousků. Já se na ní musím hlavně naučit.🤣

• Dát hlas 1
Odesláno

Dovolil bych si upozornit kolegy, kteří nesledují inzerci na inzerát, že prodávám 14 dní použivaný stojan pod zadní kolo Oxford. Jsem limitován malou garáží a co tam byt nemusí se pokouším dávat hned pryč, tak kdyby někdo měl zájem a rychle by si ho vzal, poladili bychom pochopitelně i cenu. Díky 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...