Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Instant, samo, ze muzes. Mne jsou taky k smichu borecci s trema hlinikacema v top hadrech co jedou z Prahy na zmrzku na Slapy, ale nejak to nemam potrebu komentovat:). Když jedu třeba jen něco vyridit do města, taky si ohrnu kalhoty, vezmu red wingy a otevřenou davidu a jedu. A ze sem třeba nekomu k smichu me vůbec neva, ja si to uzivam:). Uz 20 let.

Mas krasnej stroj. Premyslim o nem místo S3, vic cestovat a trosku se uklidnit:) Ve verzi Classic se me strasne libi.

 

km.kmk, souhlas. třeba postak u nas na vsi. Jezdil celej rok borec.

 

Tak si dam cajik, a sup na moto a na obídek do Rakous. At to jezdi.

TL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

som bol po dlhej dobe v obchode s motorkami /ja teda v servise/ a to som cumel co za silenosti sa teraz vyrabaju. 2014 virago, na obrazkoch mi tam ukazali harley 500/750. ja myslim ze uz by tych hipsterskych picovin stacilo - to vazne niekto kupi? :) Si pamatam 80te/90te roky, ked konecne skoncili barokove casy Viraga a yamaha vypustila poriadny cruiser ako to vsetci privitali potleskom - a teraz navrat k tomu najhnusnejsiemu co v dizajne motoriek existovalo. A ten harlej... nerozumiem k comu to je dobre, ta motorka musi byt malilinka, ale tak dobre cinanov je miliarda, ale za tie cierne gumove roletky na vidle, boha za toto by som lamal ruky aj v jawe, pekne obradne pajsrom pred nastupenou firmou. To by mali zakazat a vynimku by mali dostat len anglicke znacky :)

 

ale celkom ma zaujal novy litrovy Vstrom. Inspiracia je zrejma, ale prislo mi to tak nejak dobre padnuce do ruky a lahke to bolo ako o triedu mensi stroj /aj cenovka bola dost light/. Suzuki nie je moja znacka, ani nemam ambicie ist tymto smerom, kazdopadne, jazdili ste to uz niekto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to jak se vsim. Spousta lidi ma potapky s pribehem, legendu, kterou nikdy nesmoci. Nebo elektroniku kterou neumi ovladat. x krat se mi nekdo chlubil co vsechno umi jeho aparatura a kdyz jsem pak potreboval neco nahrat nikdo to neumel. Podle me jsou stejne nejvetsi motorkari borci co jezdej celej zivot na motoru treba do prace, v zime se vycpavaj novinama (mimochodem ty stale nikdo a nicim neprekonal) a jsou schopni si udelat generalku motoru treba na kejvacce doma na ponku. Ale dat masinu na vlek a odvezt na sraz mi prijde fakt uchylarna nejvetsiho kalibru.

Kde se vzala moje motorka pod Kuňkou? :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zpet. Rakousko padlo, pac sem musel resit nájemníka v Praze, ale i tak jsem se slusne projel. Zítra si dam Sumavu. A asi vazne potrebuju toho bawora, uz me z te me potvory bolej kolena. Jinak je ale nejlepší:)

TL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to, co tady ctu mi zni jako: "ja muzu a delam veci, ktere vsichni jiste nepovazuji za racionalni, ale ostatni mi jsou za to same (v blede modrem) smesni". tj preci super. :guitar:  hlavne mi prijde nepravdepodobny, ze potkacm cloveka, ktery druhe shledava smesnymi a sam si uvedomuje, ze tak take treba pusobi. ti, kdo si to uvedomuji, podobne myslenky opousteji velmi rychle, protoze to lze pouzit i na ne. :guiltysmiley: :guiltysmiley: :guiltysmiley:  je to v ri*i tenhle svet.

Upraveno uživatelem kaliw124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zpet. Rakousko padlo, pac sem musel resit nájemníka v Praze, ale i tak jsem se slusne projel. Zítra si dam Sumavu. A asi vazne potrebuju toho bawora, uz me z te me potvory bolej kolena. Jinak je ale nejlepší:)

TL

No a co teda mas tak nepohodlneho? Je to horsi nez zx750rr?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to, co tady ctu mi zni jako: "ja muzu a delam veci, ktere vsichni jiste nepovazuji za racionalni, ale ostatni mi jsou za to same (v blede modrem) smesni". tj preci super. :guitar: hlavne mi prijde nepravdepodobny, ze potkacm cloveka, ktery druhe shledava smesnymi a sam si uvedomuje, ze tak take treba pusobi. ti, kdo si to uvedomuji, podobne myslenky opousteji velmi rychle, protoze to lze pouzit i na ne. :guiltysmiley: :guiltysmiley: :guiltysmiley: je to v ri*i tenhle svet.

No, mě to taky tak zní, musím říct.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cegy, to asi nee. Ale dle ohlasu jinych, ze na tom v ,,klidu´´ davam 600+ km/den a jsem magor:) Speed Tripla 08 a Sramblera 10. Obe dost upraveny. A strasne me bavej. Byl jsem menic co lital od Ducati Monster S4, Tuono po LCachta a GS. Triumphy mam od 08 a nejak zatím nemam potrebu menit. Az na S3, pac se bojim a bolej me kolena:) a r1200r se me starsne libi proste:)

 

TL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, na masaz kolem komina dobry, hlavne ten Skrambler. Jezdil jsem kdysi na prestavenym Sportstru. Presne, kolem komina a masirka supr, ale stacilo ject do Brna a tu motorku jsem nesnasel.

 

Dneska bych dal radeji prednost pohodli nez image a sel bych do neceho jako Road king nebo GS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si připadám letos jak přivolávač deště, mám pocit, že je vlastně pořád hezky, akorát když vystrčím přední kolo z garáže, tak začne lejt...naposledy dnes ráno:-). Ale neva, hlavně že to vrčí, nadšení z nový starý motorky trvá i tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přítelkyně Drákula má 1150 GS, s láskou vzpomíná na eRko (měla 850, zmenšenou 1150) a nevím, jestli se k němu zase nevrátí, GS je sice komfortní a projede s ním všude, ale nějak si zatím nesedli.

 

Cegy napsal: "Dneska bych dal radeji prednost pohodli nez image a sel bych do neceho jako Road king nebo GS." - to ale nejsou moc podobné motorky, řekl bych dokonce, že o moc rozdílnější už být nemohou...  

 

Je samozřejmě jedno, kdo, na čem, jak a kam jezdí a jestli veze kus cesty motorku na vleku, důležité je že to člověka baví, znám bezva lidi a skutečné motorkáře všech těchto skupin. Spíš mne naštve, když se na mne kdokoliv, obvykle na silnější a větší motorce, kouká s despektem jen proto, že zrovna jedu mé Gorille, to je poměrně časté, i když naštěstí ne většinové. Když je čas, přepnu se do výchovného módu a v přátelské diskusi mu nenásilnou formou sdělím, o čem taková motorka je, kam se na ní dá dojet, kde jsem na ní byl a že mám i velkou motorku, větší než on a že to s mým nájezdem 250 tisíc km umím porovnat a že mám i kamaráda co jezdí po Evropě na Stadionu atd. atd. a ve většině případů se daří jejich názor změnit nebo je aspoň v jejich přesvědčení zviklat.  
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to taky o vkusu či nevkusu, velikosti samotného motocyklisty - z čeho dosáhne na zem a udrží to v krizovkách třeba v terénu, no a taky o penězích, které do mašiny a příslušenství ten či onen pacient hodlá narvat. Zkoušel jsem teď dvakrát za sebou jet do Prahy na R1150GSA. Mám nazutý špunty a vpředu 21" kolo a byl to docela opruz. Cestovní rychlost 120-140 na D1 (spěchal jsem, byla to pracovní cesta, jinak bych jel po okreskách) byla docela utrpení. Jasně, před 15 lety jsem jásal blahem z jakékoliv cesty kamkoliv...byly roky, kdy jsem za najezdil i 50 tisíc kilometrů....Ale časy se mění. Takže jsem se opět utvrdil v tom, že pokud to morálně a finančně utáhnu, nechám si ke GSA i cestovní K1200LT. Na eLTéčku mě baví i silnice. A jestli najedu za rok 10 tisíc, tak budu šťastnej jak blecha. Letos to vypadá  maximálně tak na pět....Holt mám jiný priority....radši lítám na padáku. A pokud pojedu do Rumunska mlátit sebou v blátě, jsem přesvědčenej, že tam zase dojedu po vlastní ose, tak jak již nesčetněkrát. Ta zem si to zaslouží.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...