Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Palec nahoru, Speed Triple přesně v této podobě (černý, jeden lauf místo dvou pod sedlem) jsem dlouho považoval za svůj dreambike

Dnesni počasí mne utvrdilo v umyslu to zazimovat:) Teda jen speedaka, scramouse ještě necham, doufam, ze letos ještě něco ,,natočíme´´. Bylo to fajn sezona.

tl

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky:). jj, svody a lauf od zardu:) Je to nezmar motorka, uz dva roky premyslim ze ji prodam a pak když někdo prijede tak se omluvim, ze proste nemohu. A dokonce letos na jare mne pan cpal prach navíc a proste to neslo...:)

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, omlouvám se, že tady plevelím vlákno s blbejma otázkama, ale potřeboval bych radu. Rozhodl jsem se prodat svou konopnici a jako náhradu bych chtěl pořídit nějakýho skůtra tak kolem 200-400 ccm.Jelikož jsem se do dnešní doby zabýval stroji výhradně s manualním řazením a československé výroby, nevím na co se zaměřit při koupi pro mě neznámých strojů s automatickou převodovkou. Nemám ani znalosti co se týká výrobců a typů skůtrů.Mělo by to být v cenové relaci do 30000Kč.Proto prosím někoho ze zdejších, aby mě laikovi trochu poradil, a nebo od koupě odradil. Mazlíka Jawu jsem zatím nikde nenabízel, a tudíž ani neprodal, jen to ve mě pořádně hlodá a už z toho šmejdění po inzerátech na netu začínám blbnout.Díky za rady a prominutí za román.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To vetsinou neni automaticka prevodovka, to je variator. Takova kladkova prehazovacka. V poho. A nekupuj si čínu. Jsou to sragory. Zvol yamahy, suzuki, honda nebo italy. 250 v poho ve dvou. Ja mam 400 suzu burgmana, jede to kilopade. 125 je lina, tak do mesta.

Kdyz so koupis cinu, budes porad neco menit a opravovat na najezdis hovno!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky myslel jsem si to. Mě by se líbil yamaha majesty 250 a nebo piagio x9. Jen nevím, jak poznám jestli ten variator není nějak po sezoně, teda je li to vůbec možné a na co si dát větší pozor co s týče motoru a nebo převodovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve variatoru se honi remen mezi dvema kuzely a tim jak se posunuje se meni rycholst a sila. Jak prehazovacka na kole, akorat bez zubu. Trojtac vs sedmikolecko tak nejak. Neni to nejslabsi clanek skutru. Oprava neni tezka. Majesty dobra volba. Kdyz se kouknes na bazos cz, je tam vyber. A dovozu se neboj. Hasic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...