Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

on ten makky chranic pri naraze stvrdne.. teda neviem ci vsetky. kamos sa raz vysypal na Revere, ked sa ucil jazdit, a kedze je to nemec, tak bol zaodety do znackoveho od hlavy az k pate, a ukazoval mi chranic kolena na ktore padol a ten bol normalne na male kusky. jemu sa prakticky nic nestalo.

 

ked si relativne cerstvy jazdec, a vlastne aj ked nie si, odporucam dat si kondicne nejaku dobru motoskolu. Obvykle to je jeden den, ale za jeden den ti tam ukazu to co v ziadnej autoskole, je to urcite prinosne. Uz len trivialny slalom, 180° otocka, to nezvlada drviva vacsina motorkarov. A potom brzdenie apod. Ucit sa to na vlastnych laktoch neni uplne to prave - ale zase ma aspon clovek zazitky na forum, no.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sureshot, peklo co :) Jeste nekde zkus i HP2ku- Strasny kladiva :)

Dneska 510km, Krkonose a Orlicky hory. Cca 10km pred barakem nas dohnala strasna bourka, jsme hned vlezli do zdeny zastavky. Auta stavela vsude okolo a na parecek duchodcu asi 5m od masin rachnul strom. Pani dost v soku, pan to bral v pohode. Dvere spolujezdce, okno, predni okno a, trochu strecha a haubna. Bylo me jich lito, prej to nemaj pojisteny. Hlavne ze se jim nic nestalo!

Jinak motorka je fakt super. V tejdnu dostane nove pneu a pristi sobotu hura do Dolomit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@TLD, bol som velmi milo prekvapeny, moto isla na vybornu! Samozrejme velky vykon bolo citit ale obrovska ovladatelnost, zdvihy z toho robia zazitok.

testol som KTM 1200 Adventure a ktm 500 EXC. (Exc mi prisla ovela zivsia a zjavne na iny ucel. Najskor to bolo vahou a tym ze je lahsia tak lietala)

Ta 950 bola ina kava, stabilita, drzi stopu pekne atd. 
Burke pri navrate som usiel :D aj ked tesne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kritizovalo se,ze je to pemotorovana mrcha. Kdyz vezmes pomer vaha/vykon s 690tkou,tak to nevychazi vubec zle. A kdyz mel nekdo ambice cestovat,tak se z toho relativne za par kacek dala udelat LCacht. Me se to libilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ted jsem videl test na tohle a zase se ve me probudilo motorkarsky strevo, jeste ze uz se bojim :)

 

Tak dneska aj Srsen

 

Ne - nebude za mě "hipster", prdim na "retrovlnu", nebudu si na nic hrát - prostě sem se svezl - a šel si Thruxtona 1200R koupit!

A víte co - je to nejlepší motorka mýho života! Už tři dny sem na čundru po Šumavě - a neskutečně si užívám nahánění "Superbikerů" na "zmrzlinách", válení se na samotách u lesa, průlety utaženýma zatáčkama....... - jenom tak, v džínach, s otevřeným blembákem a baťohem na zádech - kde mam dvoje trenky, dežodorant, kartáček na zuby a náhradní tričko... :) - chytil sem svojí "vlnu"........!! - né, že bych zanevřel na překoňovaný "sprostý" motorky....ale Triumph mě chyt za kule! Podvozek za který by se nestyděl Superbike, motor se skoro 120Nm krouťáku!, jezdit se na tom dá fakt pila - nebo se můžu jenom tak kochat :).... - a vždycky když zastavim, tak se mi při pohledu na tu nádheru splaší "oslík" :D..! It is a bike!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry, ale koho chleba jis..... :) Nicmene, je to fakt pecka. Cena je cca jako u nine t, coz me prijde sebevedome. Na stranu druhou, ohlins, brembo... Proc ne. Me se to taky moc libi. Ale je to hrozne malinkate.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...