Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Scrama jsem viděl u mého ředitele a Zmizika. Velky to neni. Kawu jsem viděl včera a přišlo mi to mnohem menší. Ale hezky to je, takovy roztomilý:)

Roztomilý je Jorkšír:-).... stejná situace...je to vůbec pes/motorka?:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

650 by měla bejt velikostně stejná, akorát má karbec a kick start. Tuším i stejný výkon.

tohleto Wéčko teda nevim jestli šestpade nebo osmikilo stávalo u baráku na chodníku v Navrátilově, každou chvíli tam stálo, sem se divil, že se toho někteří nebojí to tam nechat, ale velikostně mi to přišlo napohodu, vyloženě prcek to nebyl, ale tak na tý motorce neni nic navíc a ono zase co by si tam na tom chtěl mít. O to víc to bude obratnější.  

 

edit. ještě doplnim, že sem viděl v Práglu (tam toho teda jezdí dost no) toho Nortona Commando a to je fakt krasavec a že na tyhle kafíčka nějak nejsem, ale tohle bylo prostě nádhera. Domácí kafíčkáři si to, ale asi nepořídí, protože na tom neni co "vylepšovat"... :)  

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes balíme a zítra vyrážíme na týdenní trip po Alpách. Je to jen takový "štěk", uvažuju, že dnes dobouchám baterky do foťáků a sbalím se až ráno před odjezdem, ono je to stále stejné a už ani nespočítál kolikrát jsem se za těch 18 let balil. Ale tahle akce je výjiměčná  sestavou - poprvé vyrážíme 3 motorky a 3 lidi, já, Drákula a naše Kristýna, 17 let, na své Hondě Varadero 125 ccm! Tak nám držte palce:-). 

post-3283-0-11042500-1467357689_thumb.jpg

post-3283-0-12933300-1467357777_thumb.jpg

post-3283-0-20067200-1467357797_thumb.jpg

post-3283-0-14901200-1467357814_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ivane, kam razite? Taky zitra rano startujeme :) Smer Slovinsko, Logarska dolina. Pak pres Vrsic na Bovec, soustkama v horach do Itosky, asi smer Cortina a pres rakusaky zase doms. Mame to do stredy, cesta se bude odvijet i od pocasi :) Tak si to pekne uzijte a treba se nekde potkame :)

Ja se tesim, ze prvne pojedu jako panko s kuframa a ted kdyz koukam co jsem si pripravil na cestu, tak me zase bude stacit tankvak a baglik na sedlo :) Jedem teda pension tour, takze zadna kempovaci vybava. Ale asi ty kufry vezmu a nabalim je v Itosce zradlem:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...