Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Inak k tym automatickym olejovatkam,... to na tom tak zurivo jazdite, ze Vam je tazko raz za cas maznut retaz? Maze sa po nejakych dajme tomu 500 ked to clovek s udrzbou mysli ozaj vazne, ale ak nejazdis v sajrajte tak kludne po 700 ci 1000. Ja sa vozim do prace 30km denne to je mazanie cca raz za mesiac, keby som jazdil kazdy den. Realne jazdim skor tak polovicu, ked je spatne pocasie ci chcem cestou nakupit, tak idem autom. Mazanie je praca na 15 min a pocitam ze ten oiler sa tiez musi sem tam doplnit, to uz zas az taky rozdiel v udrzbe nie je. Cestovatelia co denne natocia stovky km samozrejme asi budu volit kardany no.

Jo, je mně zatěžko jednou za čas namazat řetěz. Proč bych to měl dělat, když nemusím...? Nebaví mě to mazat, nebaví mě sebou vozit volej na delší cesty a hlavně nebaví mě na to myslet. Takhle se o nic nestarám a dvakrát za sezónu doplním volej do nádobky, trvá to asi 30 sekund. Řetěz mám furt původní, najeto 25k km a furt v pohodě. Vypadá to jako reklama ale z doplňků je to nejlepší věc na motorku, jakou sem kdy měl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně Scottoiler maže furt pravidelně, když jedeš v dešti, tak si můžeš za jízdy trochu přidat. Ty spreje máš po použití přemazáno a za čas jedeš na sucho, v dešti vyplavíš mazivo raz dva. Životnost řetězu se Scottem násobí a vůbec, kdybych pořídil někdy něco s řetězem, tak ani o jiným neuvažuju. Ten údajně zasranej ráfek stačí otřít na benzínce papírovou utěrkou, ale když máš správně nastavený dávkování, tak to skoro není třeba. Najel jsem s tím pár desítek tkm a ráfky jsem měl leštěný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...