Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Čau kolego. Krásná, vybavenější. Já taky na všechny kašlu. Většinou, když někdo pindá, tak má motorku která ujede 200 km a musí tankovat nebo musí vyhledat doktora když ujede 300 km, jak ho bolí záda :D Nekoupil jsem si motorku abych každý den jezdil 250 km/h pár kilometrů od baráku, ale stroj, který je sice pomalejší, ale sbalím se do něj na víkend bez nutnosti kufrů, ujedu 400 km na jedno tankování a nikdy jsem se nedostal nad spotřebu 3,9, a to jezdím plně naložený, ve dvou a často po dálnici. Prostě spokojenost. V neděli vyjíždím Česko-Německo-Rakousko roadtrip, Rumunsko mám v plánu za rok :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U kolegů se přiliš často neshledávám s pochopením, ale já si asi po ročním rozhodování zvolil Hondu NC750X. Nebylo okamžiku kdybych toho litoval. Jezdím téměř výhradně ve dvou. Něco už jsme spolu zažili - u moře jsme byli, nějaký ten kopec jsme vyjeli, v rybnících se vykoupali a i po třech letech tu motorku prostě miluju :-)

Nic ve zlým, ale uprostřed té zatáčky nad Vranovem, jen proto, aby si vyfotil motorku se zámkem, takhle zastaví jen debil. Tím spíš, když je pár metrů vedle parkoviště.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj ja pridam maly update... Cochvila pokorim hranicu 10K km od nakupu bandasky. Nakup zalohy za bandita nakoniec neklapol .... bol som obzret dve bawa a obe mali v haji ABS, ac mali byt obe v pohode, tak som si z toho vydedukoval, ze na to tie stroje asi trochu trpia a ze ja zhanam masinu, ktora bude jazdit zakial ja sa budem vrtat v banditovi a nie dalsiu vrtacku :)

 

No a nakolko sezona je kratka, tak som nakoniec cele velke vrtanie v banditovi ktoreho hlavnym chodom mal byt repas karba odbil zbabelym nakupom originalneho vyfuku a celeho karburatora. Operacia sa podarila, pacient nastartoval a bezi OK. Pridal som gelove sedlo z ebay,... mozno nie je uplne vyladene na moju postavu, ale stare sa zacalo trhat, tak nebol cas na hrdinstva. V zapale ebay horucky som este klikol na pruziny Ohlins, ale ked som vidle rozobral, tak som usudil ze 90% neplechy robil asi iba ten stary olej, tak som len vymenil olej a pruziny si zatial nechavam na neskor.

 

PS: Pri cisteni retaze som si do nej uspesne privrel palec, takze tu automaticku olejnicku som objednal este ten vecer :mummy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ji taky, akorát jen 700. V pátek na ní jedu podruhý do Rumunska. A na řeči chytráků, hlavně na Motorkářích.cz kašlu.

Náhodou je super a nám ostatní se vyser protoze jsis ji koupil sam a ne nikdo jiný :-)

Taky jsem ji chtel ale nedosahnu bezpečně oběma nohama na zem :-(((

Tak spoustu kilometru ve zdraví

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před zkouškami na N1 osmičky mezi kužely. Musím říct, že z dnešní autoškoly musí noví řidiči odejít určitě daleko líp připraveni na současný provoz, než my, kteří jsme v sedmnácti letech na zadním sedadle dvěpade panelky chvilku povozili zpocený tlusťochy. Jen pro info, pořídili jsme holce tuhle Hondu Shadow 125. Člověk by skoro řekl, že to je normální mašina a ne 11kW mrzáček...Školu dělala na Jawce s čínským motorem. Ale taky dobrý....co si ten chudák stroj musí nechat líbit.  :weird:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...