Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Cyril> :-D

Hele, já rozhodně neměl a nemám v úmyslu se tu s instantem hádat, jen jsem si dovolil nesouhlasit s tím, co píše... ;-)

Gerhard chtěl jen poradit, ale bylo mu sděleno, že bez zkušeností nemá cenu mu radit. S tím já prostě nemůžu souhlasit, stejně jako s dalšími názory instanta.

To je jako bych tu chtěl od zkušenějších poradit, který typ ETA strojku je odolnější, nebo má větší výdrž, nebo je méně poruchový atd. a dostalo se mi odpovědi, že mi bez vlastní zkušenosti nikdo nedokáže poradit a ať už po čtyřicítce na automaty raději nepřecházím, protože po těch třiceti letech s quartzkama mám špatné návyky a nezvyknu si na automaty. :-D Ale právě proto, že jsem nikdy automaty neměl se ale přece tady ptám, nebo ne?! ;-) A čekal bych, že mi tu zkušení poradí, na co je který strojek vhodný či nikoliv, na co si dát pozor, jak se o hodinky starat, jak se k nim chovat atd.

Ale nic, asi jsem naivní... ;-)

Tak pěkný den.

M.

 

naivny asi nie si, zrejme len nevies citat s porozumenim. tu predsa nejde o to, ci so mnou suhlasis, mne je to uplne putna. ja som vyjadril svoj nazor na gerhardovo patranie po najvacsej otazke vesmiru a vobec. len ma irituje, ze mi pripisujes nieco co som nepovedal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pátranie po najväčšej otázke vesmiru. Hehe. Dam si na to kafe a poobzeram sa po fore Motozaciatočníci.

 

Btw Buďka pre moto. Treba zateplit vznutra alebo na prezimovanie bude ok ked sa prikryje dakymi dekami a stanovinou?

 

Nc700 je favorit . Vcera som rozpraval s kamošom ktorého som roky nevidel ze ma GS1200 z Banskej Bystrice novucka bola za 22000? ma aj abs ko naklonove ci co chodia partia aj blizke aj daleke vylety. Pekne rozpraval.

post-1780-0-10018100-1518799158_thumb.jpeg

post-1780-0-38553000-1518799229_thumb.jpeg

post-1780-0-86544800-1518799670_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

instant> promiň, ale ocitoval jsem tu jen to, co jsi napsal a nečetl jsem jeden jediný rozumný argument od Tebe, jen kopeš... Působíš na mne jako někdo, kdo za svoji "pravdu" chce druhé urážet nebo zesměšňovat. Máš pravdu, nemá to cenu, kašleme na to. Zůstaň u toho, že Burgman je top. ;-)

 

Gerhard> na zimu jsem motorky nikdy do ničeho nebalil, není to potřeba. Stačí jen, aby motorka stála v suché garáži. Mám nevyhřívanou garáž ( která ale nepromrzá) a motorku vždy jen přikrývám motoplachtou proti prachu. Toť vše. Myslím, že víc není potřeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Gerhard  - to je luxusní coolna :photo: Jen  aby ti motka prošla dveřmi.

Taky nevyndávám baterku - zbytečný opruz. Jen připojím nabíječku v udržovacím módu. Jinak natankuju nejkvalitnější benzín do plné. Jinak doporučuji motorku postavit minimálně na hlavní stojan, spíš než na policajta. Ještě lepší je kolama nad zemí.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super moto,  v super stavu. Palec na horu. Někdy raději vidím tyto motorky, než ty novodobé harapáky, plné elektroniky s předeženým servisem.  Sám sedlám konopnici a asi u ní i zůstanu. Kam potřebuju, tam dojedu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo nic? Poslušně hlásím že máme letenky pět borců, poslední díra v roce vyplněna. Píšou že je to motorkářský ráj, jen že se tam motá dost cyklistů ale jelikož je mám rád, tak to znamená být jen hodně opatrný. Ale vypadá to tam velmi gůd, mají i pěkné kopce. Já tam byl na dovolené s klukem, ale jelikož mu byli jen dva tak jsme nevytáhli paty s resortu a teď teprve koukám jaký tam mají krásné kopce, wow :rolleyes:

post-364-0-94388600-1519208590_thumb.jpg

post-364-0-14644900-1519208598_thumb.jpg

post-364-0-92528500-1519208601_thumb.jpg

post-364-0-28605500-1519208613_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som to presiel na skutri, (ta cesta na poslednom a prvom obrazku) klesanie k moru je fantazia, chalani na tazsich motorkach mali problem lebo skutocne tam bolo cyklistov viac ako komarov na sibiri v lete. (bol som v aprili)

 

PS: Na konci klesania prides k moru, tam treba odparkovat moto a drz sa vpravo, chodnikmi tunelmi a cestickami sa dostanes na krasne miesto :)

 

 

 

post-9253-0-39018400-1519209464_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji moc za tip, vypadá to pěkně. :photo:  Někteří z nás berou taky skůtry 250, někteří to co mají doma BMW a já jsem odkojen XT660 takž beru ji. Některé pasáže opravdu na předešlých ostrovech nebyla sranda, ale zase když shrnu celý týden tak vždy super. Jen na Zakynthosu jsem měl čtyřkolku, ale tam je to opravdu všechno dost malé, pomalé a členité.

post-364-0-64686400-1519217900_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Mallorce jsem byl vloni asi 7x. Pokaždý jsem teda měl z půjčovný auto. Silničky jsou tam dokonalý - projet hornatý sever ostrova od letiště až k majáku zabere autem celej den a panoramata jsou úžasný (na motorce budeš rychlejší, protože budeš moct aspoň trochu předjíždět). Ať máš rád cyklisty jak chceš, tak tam tě začnou fakt s.r.a.t., to ti garantuju. Jsou všude a pořád, mezi nimi spousta německých důchodců, co se na těch galuskách potácí, jezdí vedle sebe přes celou silnici..no porod. Jak říkám, na motorce to bude vadit o něco méně, ale autem je to peklo. Kromě dědků na galuskách se přidávají ještě dědci v corsách z půjčovny a ty předjížděj i ti cyklisti. V létě je tam moc vedro, jaro a podzim samej cyklista, v zimě tam může bejt 20 stupnu, nebo taky 4 a hnusně, zažil jsem obojí, takže zima je risk. Já bych osobně jel na motorce raději jezdit na Korsiku nebo v okolí Nice. Ale jinak je Mallorca fakt krásná, moře, hory a i Palma je opravdu krásný město..takže doporučuju, ale úplnou motorkářskou nirvánu bych tam nečekal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to strasne pekny pojazd. nadherne mesta aj miesta, tie hory su tam neskutocne (nanestastie ta najvyssia je vojnova zona tam sa nesmie) ale pobehal som v ramci moznosti co sa dalo. Skuter ako tak stacil. Nieco silnejsie by som uvital ale bol som spokojny. Myslim ze ta 600 je dobra volba. Treba tam obratnu motorku. BMW 1200 nemohli poriadne obiehat a boli slabsie aj v zakrutach.

Konkretne tato cesta patri tusim medzi 10 najlepsich na svete. stupanie, klesanie, vyhlady mnozstvo zakrut, pekne miesta. nechcem to tu zaprasit, ak by si chcel viac fotiek posli sz)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...