Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Dneska jsem testoval Royal Enfield a musím říct, že ten oranžový Interceptor 650 mě nasadil brouka do hlavy.

Paráda, jsi mi měl co ukázat, koukám celé dopoledne na komplet nabídku od Royal Enfield a jsou tam krásné kusy.... Mě by stačil aj classic, nebo ten Himalayan.

 

http://www.vintage-garage.cz/classic.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víkendový srázek klubu Boxer Morava. Svezl jsem se i na nové R1250GSA z Renocar Brno, který dal tyhle dvě mašiny k dispozici na vyzkoušení. Upřímně, úplně nevím, co si myslet. Brambora, na který díky elektronickým pičičandám zvládne jet i začátečník, asi osloví masy. Výkon a ovladatelnost člověka skoro zaskočí, jako by ta věc věděla, co řidič právě chce! Za mě, chybí tomu sedmej kvalt - motor (pocitově) zbytečně moc točí. Klady ale určitě převládají nad zápory. Cena v základu skoro 550k plus kufry a td..taky asi nebude pro každýho. Na druhou stranu....H-D Electra glide stojí 750k a taky se prodávají. A protože jsme na Chronomagu....tak Sinn 103 St. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja tu 1250gs testoval taky v Cartecu a musim rict, ze je to hrozna vrazda ten motor. Na trojku jeste zasahuje elektronika. Je to zabavne, ale uz to podle me ztratilo punc cestovni motorky. Proste na cestovani je 100kw fakt zbytecne. Zustavam dale s 1100gs.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, dotaz se netýká dospelého moto, ale třeba mi někdo poradí (a nový vlákno zakládat nechci). Mladej, necelých 7 mám dote´d tuhle 4kolku. Máme ji od známejch, ale bohužel ji musíme vrátit.

 


post-29493-0-71876800-1556782681_thumb.jpg

 

Syna to samozřejmě mrzí, tak koukám po něčem jiným. Klidně bych koupil bazar, ale nerad bych nějakej šrot, tak snad něco novýho. Klidně bych mu koupil s benzínem 125 ccm, ale to nám doma asi neprojde (byť t má omezovač a dá se tam nastavit i 5km/hod). Takže buď malej benzín nebo opět ještě elektrika. Tu jsme měli doposud a vlastně pohoda. Žádnej smrad ani hluk na zahradě, na noc jsem to dal do zásuvky a hotovo. Jo a možná jsme měli štěstí na kus, ale spolehlivost byla OK, měnil jsem akorát duše, který zjevně byly z prvovýroby dost bídný a praskaly. Takže jsem myslel třeba něco jako toto:

 

https://www.markstore.cz/ctyrkolky-800w-c25/ctyrkolka-torino-800w-i120/?gclid=CjwKCAjwqqrmBRAAEiwAdpDXtLbNr72Y67fS6ZGqlFyIrj_5lRjkwcfpiI_TXuTnHAmuv3HMzoZdXBoCP_4QAvD_BwE

 

Kdyby vás něco napadlo nebo jste dokonce věděli o slušným kusu na prodej, tak to uvítám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Jencek, to dobre delas. Pro me druhe nej GS, a kdyz se kouknu co se deje s cenou, tak to taky o necem svedci. Nesmrtelnej ingot.

Kamarad ted koupil 1090, tak jsem na to moc zvedavej. Mel taky 1100gs a zatim je nadsenej. Ale on je divocak, ja jsem fakt turista, takze pro me 1100 vykonem staci a letos jsem dal podvozek wilbers, tak myslim, ze se to zase posune.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, to vypadá dobře. Něco takovýho jsem hledal. Ty ceny jsou všude plus minus 10t, a todle je aspoň jakási značka a je předpoklad, že pokud to bude zlobit, tak to půjde v pohodě vyreklamovat. Takže bysme mohli pořídit todle:

 

https://cz.hecht.cz/hecht-56801-akumulatorova-ctyrkolka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parádní kousek. Brácha na tom úplně ujíždí, aktuálně má tuším jeden ks pojizdnej a několik v různým stavu repase. Vymetá všechny možný srazy u nas i v zahraničí. Tak ať slouzi, já bych si to možná taky pořídil, ale jsem dost levej a představa nezbytnosti prubeznych udrzovacích zásahu mě drzi při zemi.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...