Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Jednoznačně volím Bremba, protože je mám origo na svejch BMW z výroby. Jak brzdiče, tak kotouče. Vloni jsem si koupil motorku, na kterou germán nacpal zubatý kotouče jinýho výrobce a  já neměl klidný spaní, dokud jsem nepořídil origo seriový Bremba, protože tam prostě patřej a já mám rád sériovej stav. Jen destičky už od nich nekupuju, protože na nových sadách byly výrazné rozdíly v tloušťce obložení. Tím se výrazně snižovala životnost celýho setu podle jediný nejslabší desky. Obložení teď jezdím AP Racing. Beringery spíš vídám u kluků na kroskách, navíc moc nemusím francouze.

 

post-17198-0-95812200-1578832441_thumb.jpg

post-17198-0-81585300-1578832459_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tralala, tralala, to je taková paráda, jet po Praze 13. ledna na Harýkovi. Chlapi závidí, buchty koukaj, jsem prezidentem zeměkoule, přijíždím na červenou, hážu neutrál a ono: na displeji misto číslic rozsypanej čaj, a motorka nic. Ale vůbec nic. Ani škyt. Tak to tak nějak (HD Trike, takže těžký jak kráva) dostrkám k chodníku. A pak už normálka: odtah, Šalamounka, čekání. Dnes telefonát. Dobrý den, je to jen baterka, ale my vůbec nevíme, co to s ní vlastně je ....  Do hajzlu. Takže od příštího týdne zase, snad už v klidu, jezdím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ha,tak těch 117 jsem nějak přehlédl. Ale neboj kamaráde, pokud si za pomoci řvoucího vorla rozbiješ hubu, určitě tady schytáš pár vřelých slov. Mimochodem: ten zvuk, to je ale bída. Já na ty koncovky nikdy nebyl, ale tentokrát to budu muset pořešit. Já si připadám skoro jako na rejži.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...