Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Hele, každýho mladýho života je škoda, ale ty pomníčky kolem cest se mi fest eklujou. Od toho jsou hřbitovy a vzpomenout si každej blízkej může přece kdykoliv i bez takovýho přiblblýho pietního místečka. Jezdit touhle zemí po setmění je jak v krematoriu, nechutný. Fakt se tím nechci dotknout citů pozůstalejch přátel a rodiny. Ale kdo to místo i toho člověka má v paměti, toho zamrazí i tak, kdykoliv jede okolo. Zbytku světa je to stejně u zadele.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci srovnávat tenhle "pazvyk" s ničím ani s jinými zeměmi. Kamaráda, co to má za sebou mám v srdci a paměti. Jednou za rok se sejdem v hospodě a zavzpomínáme na něj. Kdo má potřebu zapálit svíci, tak desku má na hřbitově. Asi jediný pomníky volně v prostoru co dávaj smysl jsou ty hromadný tragédie. Oběti válek, důlní neštěstí, Lidickej masakr... Zkrátka ty, co mají alarmovat všechny. Vážně se nechci nikoho dotknout, je to citlivý téma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z různých těch pomníčků mám smíšené pocity. Před lety jsem se vysekal v jedné zatáčce asi o 8 kilometrů dál - letěl jsem v kotrmelcích přes škarpu až na pole. Kdyby tam stál takový pomníček, tak bych neodešel po svých.

Někde jsou silničáři důslední a trvají na odstranění. A jinde jsou holt benevolentní...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Borci, kdo jste viděli to rolling chassis, a trochu víte, jak to jede (a nezatáčí) tak se mnou určitě budete souhlasit, že bez ohledu na to, jakej tam dáme motor, bude mu slušet tahle bradavice :-)

 

To by mohlo při nízkém přeletu způsobit lehké turbulence :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...