Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Chlapi, máte tady někdo Duke 690 při 190cm a 100kg? Nemám možnost nikde v okolí zkusit a dal jsem si jednoho do rezervace, ale až v Boleslavi. Tak jestli tam má vůbec cenu vyrazit. Případně nějaký tip na nahatou motorku do 700kubíků k mojí velikosti. Už jsem toho prošel fakt hodně a pořád se nemůžu rozhodnout. Nejvíc mi seděla MT 09, ale to si myslím, že jako první silnější motorka je už moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Srovnáváš charakteristicky úplně odlišné motory. Duke s jednoválcem o takovém objemem bude celkem divočina=sranda (ale pro začátečníka asi nic moc). Yamaha je 3válce a řekl bych že bude mít daleko klidnější průběh výkonu než ktm. Nevím proč se omezuješ zrovna na 700kubíků? Pokud ti MT09 přijde moc, dělá se i MT07. Mrknul bych i na Kawasaki Z800, Aprili Dorsoduro 750, Ducati Hypermotard 821.

Určitě bych na koupi nezpěchal a zkusil se projet na čem se dá, ať si uděláš představu co ti vyhovuje (velikost/motorizace). Yamaha pujčuje skoro celou modelovou řadu...Ducati/Kawa to stejny.

https://www.yamaha-pemm.cz/pujcovna

https://www.dmoto.cz/testovani

https://www.k2moto.cz/info/testovaci-jizdy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 43 minutami, HD_Bagger napsal:

Blbost obecně to neni ale tato konkrétní je velká blbost podobná motorka na véčkách neni dobrá investice a nikdy to nebude mít cenu kup v Německu/Polsku něco co přihlásíš normálně

Aha, tak to vysvětluje tu nízkou cenu. No jak jsem napsal dříve, vůbec nespěchám. Chci vybrat dobře klidně přišetřím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...