Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

před 7 minutami, JoyStick napsal:

@klobadysek Jak jsem psal, nechci za to dát nesmysl, je to fakt jen na to, abych kvůli každý volovině nevytahoval auto. Sice mám kolo, ale sem línej. Jak auta vybírám srdíčkem, tak tady přemýšlím čistě pragmaticky - cena / výkon / spolehlivost. Když to bude stát do dvacky, re-sale value neřešim. Kolem padíka už bych šel asi do tý Hondy, ale říkám si, jestli to na to moje užití není úplně lautr zbytečný. 🤔
To Kymco se furt dá s Bčkovejma papírama že? Ten vpravo vypadá větší, ale možná je to úhlem a tím štítem.
Jak to frčí? Je nějakej rozdíl v modelovejch rocích? Nebo je to fuk a kvalitu si drží?

@busdriver Papíry se mi taky dělat nechce, byť jsem kdysi měl dvě litrový děla, šlo to po testovací jízdě v německu z baráku do 2 týdnů od koupě. Chci celej život choppera, ale prostě tu autoškolu dělat nechci. Čas, peníze, náročnost, lenost se učit ty píčoviny, který nikdy nepoužiju, atd. 

@Gombo To taky nevypadá špatně, ta přední vidlice má dvojitou hydrauliku? Tlumič pro každý kolo, nebo jak je to udělaný? A jezdí to dynamicky? Maximálka?

Oba jsou stejné - na šedém jsem odmontoval velké plexi  (dceři se to nelíbilo) a zadní kufr. Objem oproti názvu je 175 ccm ale dělalo si to i s objemem 50 (nebrat) a 125 ccm. Paradoxně ta 125 je nejtěžší sehnat. Pokud máš ŘP aspoň A2 a ne jenom B tak bych radil ten větší objem. Koupit se dá v pohodě do 20K. Ten šedý je ročník 2008 a bílý je 2011 a nevidím žádné rozdíly ani v kvalitě ani v technické specifikaci.

Jezdí to za 3,2 l stylem brzda plyn (jezdím až 110 km h) a jezdím pouze ve městě. Mimo město jezdím moto.

Startuje na cvrknutí v létě zimě (je to stříkařka). Dva to uveze bez problémů. Pod sedadlo se vejde 1 a půl helmy. 

Nevýhoda? Menší kola 13" a 12" - ucítíš každou nerovnost. Kdyby měly o palec víc, nezlobil bych se.

Nejsou to krasavci - (ala designové stylovky z Itálie) - proto to myslím nepřitahuje chmatáky. Já to navíc radši  ani nemeju, je to dělník. Díly - nic jsem nepotřeboval, ale Kymco má centrální sklad v  Německu a co jsem u nás poptával tak do týdne dostupně prakticky vše. 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím o radu, vím že dotazů na téma jakej stroj vybrat je plnej net, ale tak nějak věřím zdejším :)

Po třiceti letech jsem se dokopal k dodělání velké motorky (tenkrát jsem se nějak nepohodl s instruktorem vod svazarmu a nedopadlo to) a ten náš motopark co jsme jako smradi měli taky nestál za žádou slávu...

Rychlá jízda mě vůbec neláká, jen takové to kochání mezi polema a loukama :)

No a dnes koukám po VTX1800.. Je to hodně blbej nápad?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@JoyStick ma to dva tlmice. Tie kolesa su nezavisle, takze je to super hlavne pri sikmom vychadzani na obrubnik. Treba pozret videa na youtube. Ked to mam prepnute na hybridny pohon, tak to ma dynamiku ako 500ccm. No a maximalka v papieroch 140 a ja stym bezne idem 120-130 po obchvate. No a musim dodat, ze mam 185cm a vazim dost cez 100kg.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem vymenil dvouval za dvouval, dvouventil za dvouventil, vzduchac za vzduchac, Italii za Italii... Ale mam uplne jiny moto :). Aneb arivederci Moto Guzzi, benvenuta Ducati 🇮🇹

Guzzi 1200 Sport byl splnenej sen, ale jak to tak byva, je chut zkouset novy veci (co tady ale budu hodinkarum povidat, haha). Spis jsem vedel, co nechci, nez co chci.. takze jsem se byl projet na RE Interceptor, coz bylo super, ale jeste bych chvili mel par koni navic. Nicmene peknej bike. Triumph Thruxton 900 byl dalsi na rade a nadhera, klasika. Jenze pak jsem se nachomytl k Ducati Monster 1100 Evo. A zjistil jsem, ze nema suchoj spojku, coz je pro me plus (sorry Ducatisti, pro me je holt ten suchac kakofonie zvuku, ktery poslouchat nechci), ale zaroven porad vzduchac, plus nadhernej ram, letmy ulozeni kola... Je to pro me jeden z nej Monsteru :).

No a dnes pristal doma. Potrebuje doladit nektere mouchy (predevsim, fakt, ze casto chcipa na volnobeh a studenej hur startuje), ale je paradni. Rozdil 60kg je proste sakra znat. Mimo jine :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...