Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

V 20. 10. 2021 v 14:09, JoyStick napsal:

@mAra_ moc pěkný to máš!

Díky. Je to moje Bobina... 

Motorka už napořád. Pořídil jsem ji proto, aby mohla se mnou jezdit i žena. ( Před tím jsem měl jednosedadlový HD). Tak jsem koupil motorku a má milá otěhotněla. Takže všeho všudy vezla se jednou 😄

no a v mezičase jsem do úprav napral skoro stejné peníze, co stala samotná motorka .... Takže ta už mi zůstane. I ta žena vlastně...

 

 

 

 

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvažuji o levném interkomu - primárně pro komunikaci s baťohem. Protože toho ale v tomto uspořádání najezdím hodně málo, tak se dívám po nějaké základní verzi. Narazil jsem na LEXIN B4FM-X, kde se dá pár sehnat za cca 3500,-, např. na amazon, nebo různě na ebay, z EU skladů..... Nemáte někdo zkušenost? 

https://www.amazon.com/LEXIN-Motorcycle-Universal-Communication-Waterproof/dp/B07XXTMHLC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja uz mam zazimovane, no dnes som isiel autom a ac na hlavnej, dobrzdil som si do krizovatky o ktorej som vedel, ze je problemova z cca 80 na cca 20kmh, co mi na jednej strane vynieslo blikanie za mnou sa ponahlajucich sudruhov, na druhej strane zachranilo peknych par sramov a tisic borcovi na FJR1300 + jeho batohu, ktori tam z vedlajsej cesty vleteli, ako by im to tam patrilo a este sa na mna divali ako ze im tam zavadziam. Chlapi, hlavne opatrne!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chystám se na prodej mašiny a už mám zájemce který chce dorazit teď v sobotu. Ješte jsem takhle nikdy neprodaval a netusim jak nejlépe postupovat. Kupující chce po mě ať zaridim plnou moc a ze si vše udělá sám až u něj ve městě.

Ma někdo prosím nějakou radu nebo v poslední době podobnou zkušenost jak to provést nejlépe.

Diky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muzes mit stesti na slusneho cloveka a plna moc te zbavi starosti. Ale taky je sance, ze narazis na debila, ktery prepis nedotahne do konce.

https://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-to/koupe-prodej-ojete-motorky-co-vsechno-potrebujete-42497.html

Naprosto nejjistejsi je si predem udelat evidencku (cca 300 Kc), v den prodeje se objeddnat na dopravni inspektorat na prepis a udelat prepis spolu s novym vlastnikem. To je nejjistejsi cesta, jak mit klidne spani. Druha eventualita je vyzadat si jeho plnou moc a prepis si vyresis sam. Tady ale to muze drhnout na tom, ze kupujici nemusi byt z blizka a musel by k tobe 2x: jednou si prohlidnout moto, podepsat smlouvu atd a podruhe, az to budes mit prepsane, aby si ji odvezl.

Precti si tohle:

https://www.motorkari.cz/tema/?t=192252

 

A neco uzitecneho vedet:

https://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/prevod-motorky-zaridite-od-cervna-kdekoli-36377.html

 

Pokud se prepis nedotahne, tak pujde vsechno za tebou.

Upraveno uživatelem Baldic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...