Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Crusty napsal:

Krásná, jaký tam máš plexi? Já na V7 koupil jen takovýho prcka na parádu a dost mi pere proud vzduchu na ramena a pod helmu. Díky

Je tam obyčejné černé plexi Puig. K té mašině to pasuje ale je to pořád naháč, takže vítr je furt ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, klobadysek napsal:

Guzzis are like potato chips you can never have one. 😄

Za mě perfektní  kombo. 

Díky. Taky myslím.

Jednu mám na kochačku a druhou na cestování a nebo když se chcu trochu rychlejc projet. Jsem docela velkej, takže mi Stelvio pasuje víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, ggrand napsal:

By me zajimalo, jestli i u tohodle modelu budou podvadet zakaznika a ubirat vykon na prvni 4 kvalty. Celkem opruz vylit majlant, abych plny vykon motoru mel az od 240km/h.

Mohu poprosit o více informací o tomto problému, předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, cali napsal:

Ja to chapem tak, ze toho vykonu je tam tolko, ze to bud pojde na zadne, alebo to(ak by to teda odskrtili) pojde na zadne este viac, takze ten rozdiel nemas sancu skor nez v tych 240 nijako zmysluplne pouzit, ci?

To uz nech na zakaznikovi, jestli si rozbije hubu nebo necha vykon omezit antiwheelie\antiprokluz elektronikou, ale ne ze ti prodavaji 200k, ktere nedostanes.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ggrand

neviem ci mas predstavu co je to 200koni na kolese (nie na papieri), zvlast u takejto motorky, kde budu tie prve kvalty "vystrelovacie", nie ako u supersportu. ked vezmem do uvahy demografiu zakaznikov co si toto kupuju, a ze vacsina z nich sa preda v USA, nebude to zas az taky blby napad.. a ze sa to da aj nejako odstranit potunenim a sahnutim do fw, ale to uz musi byt zakaznik aktivny a tym padom je vyrobca s cistymi rukami.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, sorry, neuvedomil jsem si, co to je mit 200 kobyl. Omezeni vykonu je naprosto v poradku a namiste. Spokojeni?

Hosi, fakt neni moc rozdil mit na prvni 4 kvalty 200 nebo 180 koni. Tohle nema s bezpecnosti moc co delat(prilis male omezeni vykonu) a uz vubec ne u takoveho bajku.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja neviem na kolko je to uskrtene - ducati ma plne mina - ty si tvrdil ze to je kvoli "nerozbiti si huby". Kazdopadne je jedno, ci to je kvoli jazditelnosti, bezpecnosti alebo kvoli emisnym cyklom (alebo mix vsetkeho). Ale zase nazyvat to okradanim zakaznika, tak to chce uz riadne zarezane spodare.. 🙄

a ked uz sme pri tom, limit tej motorky v akomkolvek rezime je vysoko vysoko nad schopnosti kohokolvek z nas, kto to tu cita, bez urazky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby sis prošel to video, tak víš o kolik to zkrouhli. A o rozbití huby jsem reagoval na caliho. Jinak co se týče těch vystřelovacích kvaltů, tak na nejkritičtější první 2 kvalty jede street o 11-15km/h pomaleji jak panigale, to není diametrální rozdíl.

Celá vaše debata odporovat za každou cenu se stáčí špatným směrem. Nemám nic proti různým omezovačům prokluzu kola, stavění na zadní, mapám s omezeným výkonem, ale kurva, když už dám půl mega za motorku, která je zajímavá hlavně těma koněma, jinak je to nepraktický krám, tak ty koně chci kdy si o ně řeknu a ne až technici z Ducati dovolí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Netušil jsem že takto pěkná motorka vyvolá tak kontroverzní reakce ohledně výkonu. O problému který tu zmínil ggrand jsem neměl tušení. Na V4S jsem měl možnost se v létě svést a výkon tam opravdu nechybí (nevzpomínám si ani na jeden moment kdyby mě napadlo: škoda že to nejede trochu víc :D). Ovšem v případě že bych streeta pořídil, nechal bych palivovou mapu přehrát. Protože tato motorka dává smysl jen jako hračka na okruh s kterou si můžeš slítnout na kafe.

Tak nevím na kterou stranu barikády se přidat :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...