Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Dneska po půl roce motorka konečně doma.Nádrž šla z Ameriky sakra dlouho..(asi pěšky?)Vzal jsem to Cestou na Okoř-restaurace dole s velkýýým parkovištem.Rád tam jezdím.Mohu  doporučit, ale asi to znáte.Občas(vlastně pokaždé)tam někoho i potkám.. jízdě zdar a opatrně na cestách!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Dominator jel dnes jak z praku. Ono, jak je chladněji, tak to jede líp. Na to, že mu je letos šedesát a má takové postarší magneto, tak fakt paráda. I 80 MPH jsem tam měl. Odfuk z klikové skříně jsem vyladil solidně, novej alternátor, prostě radost, když se konečně všechno vychytá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Gombopekne, pouzivas nejakou "dashcam" nebo fotis mobilem za jizdy? Pokud dashcam, jakou? Zajima me to kvuli te prvni fotce. Kolikrat chci neco vyfotit a klidne i zastavim, ale pri predstave ze sundavam rukavice, rozepinam vsechno abych se dostal pro mobil me to vetsinou prejde, tak hledam reseni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja dneska nasel hezke misto na fotku. Pravda, misto na odstaveni motorky nebylo zcela idealni, ale jsem prece frajer a to zvladnu. Zastavil jsem, slezl z motorky, poodstoupil jsem si, abych zaujal spravny uhel na foceni a uz jsem jen videl, jak se prevraci a pada na bok. Nejradsi bych si nakopal bych do kouli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuci KTM LC4 640 rv 2003. Po asi týdnu (prostě né druhej den) co sem jezdil naposled to při dalším nastartováním dycky točí hrozně dlouho, že to i vymlátí baterku a ne a ne chytit. Baterku nechám vorazit a nabít a třeba za několik hodin to chytí na drc nebo prostě nemusí tolik točit. Řek bych že tomu padá hladina benzínu a že to dycky musí natáhnout do celýho systému (laická myšlenka). Nechal jsem objednat origo opravnou sadu do karbece u KTM, tak čekám než přijde. Ale nevěděl by někdo čim by to mohlo bejt? Baterka asi rok stará Yuasa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...