Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Při tom motání vymontuj svíčku. Jestli je mokrá, tak může blbnout zapalování. Jestli je suchá, tak bude nejspíš problém v tom benzínu, že tam nejde. Při té příležitosti omrkneš jaká je jiskra a podle barvy i jaká je směs.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče hodinek na motorku, já vozím tyhle Seiko Giugiaro vyvinuté speciálně pro auto/moto řidiče. Jediné co mi tam funkčně na 100% nesedělo byl originální kovový tah. Dneska mi přišlo od p. Frýdla z Nymburka parádní měkoučké NATO s PVD hardware, sedí nad očekávání. Také tu bylo již zmíněno, že problém muže být jak hodinky sedí pod bundou, rukavicí. No tyhle tam zaplují opravdu jako nic, přikládám foto bočního profilu.

F143D649-9A2F-4687-8FCE-DBD929E91E23.jpeg

21B228ED-1372-4F09-997B-C0986A1D54F5.jpeg

9D37BBDC-1684-4DC3-8169-BFADCB13DA6C.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, psal jsem na motorkarich.cz ale chtěl bych se zeptat i tady na foru a tak jsem prispevek taky hodím.

Parkování moto v lodním kontejneru. 
Ahoj, vzhledem k dlouhodobému neúspěchu sehnat vhodnou garaz/místo v Berouně, stojím před rozhodnutím nákupu nového 6m lodního kontejneru pro použití uskladnění motorky a vybaveni, možná gumy od auta apod..(zkratka bežné využití jako u garáže).
Lokalita umístění kontejneru by byla v Králově Dvoře v (pronajatem)oplocenem areálu "pod" kamerou a s vratnym, se sociálním zázemím.Muj dotaz zni, jestli by měl někdo pripadne zájem na zimu(možná i léto) si ke me motorky zaparkovat(jedna dvě vpoho) a pomoci me tak s nájmem.Pripadne jakou výši by zájemce byl mesicne ochoten za parkování hradit.Kontejner vychází okolo 150tis kč.Ten investuji ja.Pokud by někdo věděl o miste kde by se kontejner vešel někde přímo v Berouně, pak by to bylo ještě lepší.Předem Diky za názory a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak sem to vytáhnnul po zimě, tak sem dal plnou MaxxMotion 100. Je fakt, že karbec sem vypustil až teď, ale už jsem s tim normálně jezdil, tak sem si říkal, že to asi nebude potřeba, ale pro jistotu, tak uvidíme. Dneska lehce zatočil a šla, ale nestálo to dýl. Tu opravnou sadu tam dám, je už stejně vobjednaná a svíčku dám taky novou. To by bylo aby nešlapala jak má  :default_smile:.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad nekoho nejako nejak zasadne nepopudim takovym poloinzeratem. Jelikoz snad budu mit brzo novy priblizovadlo, budu poustet cernou Forzu 300, r. 2016, cili 6leta, cerstve po technicky, najezd cca 13 tis.

Takze pokud by to nekoho zaujalo a nepotreboval to uplne zejtra, muzeme se dohodnout. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledni je,kdyz z Cerneho udoli zahnes na Hojnou Vodu,tak louka hned jak vyjedes z lesa a treti od konce je z useku mezi Pohorim na Sumave a Baronuv Most. Jezdim tudy z Karlstiftu zpet do CZ pres takovej malej prechod. Misty jen sotolina a krasna krajina. Ve vsedni den zadne auto. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...