Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

před 18 hodinami, Americkej napsal:

Ahoj, zkusím tu poptat. Neumí tu někdo z džentlmenů lepší cenovku na Ohlinse? Zvažuji apgrejd najntýčka, ale přeci jen kilo deset je morda zlá... Za sz dík.

A potřebuješ nutně Öhlins? Není to úplně okruhovka. Dal jsem si poradit a progresivní pružiny spolu s olejem udělaly divy, není to teda r nine T, ale taky ošulenej BMW podvozek. A spolu s repasí centrálu to stálo pár korun.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to okruhovka? Tak to jsem se nechal pěkně napálit, já měl za to, že kupuju supersport. Jasně, že repase sedmi letýho podvozku by trochu pomohla, ale já si občas něco umanu... Podvozek z výroby"ošizenej" nebude, použili USD vidle z S1000RR. Bohužel v roce 2015 ještě nebyly plně stavitelný, ty jsou od tuším 2017. Zas mám na oplátku E3, bez hovadin. Jen ABS, který lze vypnout, tedy toho správnýho chuligána 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to nádherný, akorát pořešit výfuky, aby to mělo nějakou šťávu. Každopádně neuvěřitelně jsem si to užíval v 80 - 90 km/hod. Otevřená helma, cvakani a bublani motoru, naklápění motorky při každým pootocenim heftu, fakt zážitek 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BMW dělá akce, 150kč za kus na cca půl hodiny. (Mrkni na Invelt např. , letos už to bylo, ale třeba to dělají víckrát) Choppery mi nic neříkaj, ale tohle je dokonalý, na tý motorce není šroubek špatně. Podvozek taky pecka, akorát relativně brzo tu vášeň ztlumí jiskřící stupačky. Nicméně to u tohohle typu motorky asi není vada. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Wanderer napsal:

Si to budu muset taky někde půjčit. Abych věděl, na co šetřit. 🙂 Na co půjčení přišlo?

Byl jsem v Pardubicích u Bartha a nestálo to nic, jenom jsem dotankoval. Ani kauci nechtěli. Jezdil jsem přes dve hodiny. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...