Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Já měl v plánu v pátek ráno odjezd směr Alpy ,(walchsee) a návrat v úterý... A dneska ráno mi bylo fest blbě , v práci jsem se stavil pro počítač... A cestou domů v lékárně s tím, že si koupím paralen a tak, že to doma došlo.... A ani nevím co me to popadlo, vzal jsem i covid test.... A je tam...

Mě mrdne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mAra_ To je na hovno. Já si zas naplánoval vejlet na sobotu, poněvadž žena měla jet s mladým někam do Disneylandu nebo kam. Nicméně mladej dneska blil, tak asi bude doma. Ženě jsem řekl, ať jede, aspoň to nepropadne celý a navíc jedou i její kámošky s dětma. Takže si sice atrakce asi moc neužije, ale aspoň si od nás dvou vopruzáků vodfrkne. Nicméně z vejletu tím pádem bude prd, tak snad klukovi nebude nějak zásadně blbě a nějak si to užijeme u béčkovejch akčňáků z devadesátek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji a trochu závidím. Já jsem teď opět na začátku. Ona umanutost je nedobrá vlastnost. Dva roky zpět jsem se rozbil na Oranžádě. Mašina KO, rám přetrženej natřikrát, kolem dokola z toho nezbylo moc použitelnýho. Teda tak motor, převodovka, kardan a zadní kolo. No nic, já až na pár drobnejch zlomenin byl cajk. Rozbil jsem teda krom motorky ještě prasátko a přivezl další, Oranžádu Druhou řečenou "Outúčko". Po čase se na Evilbay objevil rám, no říkám si: to by byla ale hrozná hovadina. Motorka v hodnotě lehce přes dvě kila a poskládat jí by vyšlo na úplnej nesmysl, prodej trosku za šede a už to dál neřeš! Takže jsem rám koupil. V tý době jsem neměl dodělanou ani svoji dílnu, hodil jsem jí spolu s krabicí od vína na krk kamarádovi. No moc se k tomu neměl, zflikoval jí sotva na půl, takovým čuněcím stylem a pak ho to přestalo bavit. Mávl jsem rukou, kámoše přesunul pod kolonku "známej" a život šel dál. Až letos po prázdninách to zase začalo bavit mě. Přivezl jsem si jí k sobě a znova rozházel na prvočinitele. Půlku těch "opravenejch" věcí jsem rovnou házel do kontejneru, nechci na ní nic rovnanýho, ani svařovanýho, ani zalepenej chladič... prostě poškozenej díl měním za jinej a tečka. Doufám, že do jara jí dám do kupy a stavu A1. Nevím teda, jestli jí budu dál říkat jen Oranžáda, nebo ÓTřetí. Každopádně tahle už mi zůstane jako symbol tvrdohlavosti a Outůčko půjde o dům dál.

DSC00774.JPG.7669d1e226e3f7cd93b61461664bc24f.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...