Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Tak už je doma krasavice.... Přemejšlel jsem o R1100S, nakonec se mi 1200 líbila víc....Fotit neumím, tak jsem si dovolil použít fotky z inzerce, který měl brácha v kompu, protože jí chtěl 2 roky zpátky koupit a pán od kterýho jsem jí bral byl rychlejší.... Dobrá náhoda. Vypadá pořád takhle parádně. 

7256857.jpg

7256859.jpg

7256856.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi mám na vás prosbu. Netušíte kde mimo ČR sehnat helmy NEXX? Včera mi přišla, samozřejmě je mi malá a potřebuju sehnat o číslo větší. U nás už tahle barevná kombinace není k sehnání. Jde o model NEXX SX.100 Mantik black/grey MT

 

EDIT: Případně pokud poradíte alternativu, budu rád. Vybírám novou po XX letech a moc se v tom neorientuju.

 

image.png.8a1cc3102acc2cf340d91e8795a8382a.png

Upraveno uživatelem Pepino777
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Helmy Nexx jsou problém. Chtěl jsem koupit Nexx X.Wed 2 Carbon, ale taky nejsou. Německé eshopy je nemají i když občas píšou že jsou skladem, česká eshopy umí alespoň ověřit dostupnost u dodavatele, nejbližší termín dodání jsem dostal 5.5.2023 ale s tím, že to neumí zaručit.

Nakonec si asi pojedu do nějakého obchodu zkusit Shuberth E2, konečně se pochlapili a udělali novou verzi kšiltové helmy a vypadá to dobře, akorát ja tu cenu bych měl benzín snad na rok.

EDIT: Jinak SX.100 mám teď, vzhledem k tomu že jsem ji koupil za 2800 novou tak dobrý, ale za plnou cenu, což je myslím 5-6 tisíc, by mi už připadala drahá na poměr cena/výkon.

Upraveno uživatelem Drooz3R
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je zvláštní, na té mojí SX100 to vybrání je, i když možná v těch dírách byly ucpávky které jsem musel vyndat, nejsem si jistý. Už je to dlouho.

S Nox nemám zkušenosti, Airoh je asi v pohodě, lidi to chválí, jiný model od LS2 než ten Storm který jsem zmínil ty díry na repráčky určitě mít bude.

Ve finále naštěstí nejsme v Americe takže se tady mohou prodávat jenom homologované helmy, takže funkční by mělo být v podstatě cokoliv. Asi nakonec bude stejně záležet jak ti to sedne, doporučil bych zajet do nějakého velkého obchodu a tam to ozkoušet. Oblečení jsem kupoval v Motozemi u Prahy, na helmy jsem tam sice nekoukal ale obecně měli velký výběr. Někde na Moravě je myslím Bonmoto, případně pak do Německa, tam jsou velké obchody Louis a Polo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře se dalo nakupovat z UK, teď už je to kvůli DPH skoro zbytečný, ale zkus to napsat na ebay, třeba Ti něco vyskočí. AGV K5 s, tady tenkrát cca 11, tam 6.5, navíc UK flag, kterou jsem tady neviděl, kombinéza Dainese, tady původní 23, po slevě 18, z Německa poslední kus za 12. Když na to máš čas a vyčekáš si to, občas se zadaří. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jsem to zkoušel a samozřejmě jsem jen hysterka. Bylo mi oznámeno, že NEXX maj dost tuhý lícnice a je potřeba víc zabrat než se helma vymačká....... Takže to na hlavu dostanu, ale je to sakra těsný, ale prý to tak má být, nikde to ani po 20 minutách netlačí, akorát mám problém to sundat z hlavy, ale XL je mi zase volný. 

 

Ta díra na interkom mě v helmě docela vadí, krytka v tom tak nějak divně hrká a za ty prachy to ve mě nebudí moc důvěru...

 

Asi poletí zpět a zkusím si osahat ten airoh... Koukal jsem, že i s budgetem cca 4k se dá docela vybírat, čekal jsem to horší. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já chtěl původně taky Nexx, konkrétně X.WED 2, líbila se mi, ale vůbec mi nesedla. Potom jsem vyzkoušel Airoh commander a úplně jiný svět. Lepší zpracování, kvalitnější výstelka (příjemnějsí) sedla na první dobrou a nelituji. 

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rano bylo deset pod,tak sem radsi pockal na odpoledne. Ale stejne to bylo na nic. Hrozne to klouze, nic nevyjedu,zacnou me ty asistenti stopovat a kdyz to vypnu tak hrabu a rafnout za ni poradne mam strach,takze to je na stejno :)  . Ale i tak to bylo fajn. Na chvilku alespon zase. 

 

A5FBD710-A88E-401E-8E9A-D3114C8FEBB6.jpeg

93BA2597-9B24-4745-91E2-6D30F4040886.jpeg

CD9A6480-A52B-48CF-8E57-48C9E00D6654.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud někdo sháníte něco na sezónu, mrkněte do inzerce - obě motorky pro mne byly příjemným překvapením. Lehký, ovladatelný a pohodlný Bandit a proti němu GSX 1400, velká, pohodlná motorka, legenda, s motorem bez končícího zátahu, zrychlující z jakékoliv rychlosti a na kterýkoliv kvalt stejně, přesouvající vás v prostoru jako mávnutím kouzelného proutku při nulových vibracích a příjemnou, až "tramvajovou" zvukovou kulisou až do chvíle, kdy opravdu zaberete. Já na Japonce nikdy nebyl, ale fakt jsou to příjemné kousky.

IMG_20220918_170745_1~01.jpg

IMG_20220727_175125~01~01.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...