Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

On 2/3/2023 at 12:15 PM, shewcza said:

Já chtěl původně taky Nexx, konkrétně X.WED 2, líbila se mi, ale vůbec mi nesedla. Potom jsem vyzkoušel Airoh commander a úplně jiný svět. Lepší zpracování, kvalitnější výstelka (příjemnějsí) sedla na první dobrou a nelituji. 

Měl jsi pravdu, Airoh ještě cca o litr levnější a zpracování vypadá opravdu lépe než u Nexx. Jen přišla s uraženýma úchytama na pinlock, asi jsem vyfasoval vrácený kus... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, já za poslední cca. dva roky vyměnil komplet staré vybavení v eshopu xlmoto a můžu vřele doporučit. Jednou sem i měnil velikost rukavic a bez problémů. Helmu jsem nakonec vzal IXS a za ty peníze jsem spokojenej, ale pravda nemám srovnání jestli se dá v té cenové relaci koupit něco lepšího.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pánové, nevozíte někdo helmu Simpson Venom? Chtěl bych se zeptat na spokojenost/nespokojenost, větrání apod. Ideálně pokud někdo víte o obchodě, kde si ji můžu vyzkoušet. Strýček Gůgl mi našel jen eshopy a většinou nemají skladem nebo jen externí sklad... Díky za jakékoliv postřehy a info.

prilba-venom-simpson-bila_165861_1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodnocení má dobrý, ale vůbec se mi nelíbí, nicméně to je můj problém. Každopádně u těhle věcí je nejdůležitější, aby Ti to sedělo. Měl jsem vybranou helmu a třeba Arai mi vůbec nesedla, takže mám AGV. To samý jsem teď absolvoval s botama, ty co jsem původně vybral mě prostě nepadly. Pokud na ní trváš a nemáš možnost vyzkoušet, nezbude Ti než jí objednat a případně poslat zpátky. 

Cizí zkušenost je v tohle nanic, každej máme jinou hlavu.

Upraveno uživatelem (Miloš)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám otázku: 

mam airbag vestu od AlpineStars Tech-Air 5. Mám ji od nova z BikersCrown, kupovanou loni, registrovanou na mne.

Kazdopdadne ji už nevyužiji a napadlo mne ji poslat dal. Otázka je jestli to jde oficiálně odhlásit ze mě a nový majitel by si ji registroval na sebe. Nebo mu jen poskytnout k tomu údaje /do appky/ a měl ji “na mne” ale používal ji sám? Nemám s tím zkušenost. Děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...