Přejít na obsah

Motorkáři


Doporučené příspěvky

Pomalu pokračujem:
Kryty rámu + motoru Acerbis
Kryt kyvné vidlice
Padáky do p+z osy
Výměna destiček za Z04
Chrániče páček s hliníkovou výstuhou
Chránič na řídtka ProTaper
Modré víčko oleje + odvzdušňovací ventil palivové nádrže
Šrouby brzd. třmenu zajištěny proti uvolnění
Silikonová hadice na koncovku výfuku

+ ještě čekáme na pár dílů ;)

DSC06760 2.JPG

DSC06760.JPG

DSC06761.JPG

DSC06763.JPG

DSC06767.JPG

DSC06766.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, instant napsal:

dobre si urobil a hlavne tie omotavky na kolenach vyfukov.. za to by som lamal ruky na namesti. to je este horsie ako zatiahnut auto do matnej folie (a.k.a. red neck amg)

Ony i ty M2A1 schránky jsou fest redneck-style. Praktický ovšem jsou, já je použil na přívěsu coby schránky na popruhy a klíny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes se chci odpoledne projet, vyndavám stroj z garáže a slyším, že zadní guma vydává zvuk, jak kdyby byla prázdná. Prohlídnu jí a vyndám z pěkně dlouhej hřebík. No ty vole… Mám dual sport KTM 690 Enduro R, jezdím město, polňačky a prostě všechno, co mě zajímá… ale nějak mi není jasný, kde jsem na minulé vyjížďce mohl chytit takovouhle věc.. Přesně uprostřed pneu (kde je navíc nejvíc hmoty - pneu Mitas E07), pěkně kolmo, ani není ohnutej… By mě zajímalo, jestli je reálný, že tohle člověk chytne nebo si mám spíš myslet, že po Praze chodí nějakej vtipálek s hrstí hřebíků a kladívkem. No nic, alespoň se naučim vyměnit duši…

IMG_9984.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje oblíbená zastávka u Temelína, včera to byla poprvé fajnová projížďka, žádná jiná motorka ze mě neudělala takovýho schizofrenika. Od začátku láska na první pohled, mohl bych jí mít v obýváku místo televize, jenže mě pořád celkem baví i jezdit a to byla doteď dost tortura. Zaprvé jsem už asi starej dřevák a po endurech a supermotu se mi blbě zvyká na ten sportovní posaz, byť jsou v tomhle ohledu jistě horší stroje. A za druhý, potvrdilo se mi, co jsem si myslel, motorka je super, jen na tankodromech ve středočeským kraji to prostě není ono, nebaví mě jezdit po hlavních... Že spolu nezůstaneme už jsem se rozhodl, mrzí mě to o to víc, když jsem se včera projel po normální silnici, který jsou v jižních Čechách, jsem tady ale jen přes léto, takže asi zpátky k nejakýmu těžkýmu rádobysupermotu, zatím mám v hlavě hypermotard, nebo možná multisranda, ale to se uvidí. 

20230615_162752.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...