Strocek Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Pánové dotaz pro majitele GS. Řešíme v práci s kolegou, jestli jede GS při odpojený baterce. Jakože nastartuješ, odpojíš (nebo jí máš rozbitou) a jestli ti to pojede jenom na alternátor. Kolega mi říká, že ne. Což se mi u cestovního endura moc nezdá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 blackhead, jj, jedno je kawa a druhy honda... Proc myslis? Podle me cb,xjr,zrx,gsx je stejna kategorie nahatejch muscle biku. Teda jeste me napada, jestli si nemyslel cb1000... To je samo jinde. Ja myslel cb1300/nebo big block.DEM udelal repliku Goosovi Kawy... Za me dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Strocek, 80tka nebo 100vka bych veril, ze mozna i jo,protoze to jsou motorky:) na novejsi bych si asi nevsadil. Ale nevim, hlavne ty novejsi s dualem by dle me nebrzdilo, coz by asi vadilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyril Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Pánové dotaz pro majitele GS. Řešíme v práci s kolegou, jestli jede GS při odpojený baterce. Jakože nastartuješ, odpojíš (nebo jí máš rozbitou) a jestli ti to pojede jenom na alternátor. Kolega mi říká, že ne. Což se mi u cestovního endura moc nezdá.Bez akumulátoru nejede žádná... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavelpu27 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Podle mě jede. Stačí to natočit, pak odpojit baterku a pojede to normálně. Alternátor to v pohodě uživí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhead Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Tohle je, ja mel ale na mysli tu Z900RS, kterou jsem postoval ...cb1300 vs zrx1200? podla mna je to absolutne rovnaka kategoria Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhead Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Ja se ale puvodne bavil o Z900RS, to se s tema muscle srovnavat neda.blackhead, jj, jedno je kawa a druhy honda... Proc myslis? Podle me cb,xjr,zrx,gsx je stejna kategorie nahatejch muscle biku. Teda jeste me napada, jestli si nemyslel cb1000... To je samo jinde. Ja myslel cb1300/nebo big block.DEM udelal repliku Goosovi Kawy... Za me dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 A ti jo, ja pak zas s Instantem o Lawsonce. To jsme se nepochopil?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 blackhead, jj, jedno je kawa a druhy honda... Proc myslis? Podle me cb,xjr,zrx,gsx je stejna kategorie nahatejch muscle biku. Teda jeste me napada, jestli si nemyslel cb1000... To je samo jinde. Ja myslel cb1300/nebo big block.DEM udelal repliku Goosovi Kawy... Za me dobry za taku prima kapotaz by som sa asi schoval aj ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Ja se ale puvodne bavil o Z900RS, to se s tema muscle srovnavat neda. no jasne, s tak malou motorkou predsa nemozes stihat tempo konverzacie o 1.2 litrovych bajkoch.. to da rozum Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) uz ked sme nacali temu: proste nadhera: Edited February 6, 2018 by instant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 nieco mensie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyril Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Podle mě jede. Stačí to natočit, pak odpojit baterku a pojede to normálně. Alternátor to v pohodě uživí.Vyzkoušeno, nejde to. Dělám to dvacet let. Všechny spotřebiče jedou z baterky. Altík baterku jen dobíjí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Lelák Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Souhlasím s Cyrilem. Kromě toho že ví co píše si vybavuju, že několikrát v životě jsem musel nastartovat motorku (i auto) s vybitou baterkou pomocí startovacího zdroje. Motorka chytla, ale po odpojení zdroje opět chcípla, protože její vlastní baterie byla vybitá moc. Baterie se musela chvíli nabíjet, pak už motor v chodu udržela a jízdou se pak dobila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhead Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 no jasne, s tak malou motorkou predsa nemozes stihat tempo konverzacie o 1.2 litrovych bajkoch.. to da rozum Pche, člověk vám tady dá na obdiv novou pěknou mrstnou masinu a vy se během chvilky preswitchnete na starý těžký houpavy jebky Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Jsem určitě schizofrenik, páč mám v hlavě dva naháče a kazdej je z jiného světa Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Jsem určitě schizofrenik, páč mám v hlavě dva naháče a kazdej je z jiného světa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Tak ti tam nastěhujeme další dvojici?https://www.cycleworld.com/2016/03/16/2016-triumph-thruxton-r-standard-motorcycle-review-first-ride#page-6http://www.nortonmotorcycles.com/bikes/commando-961-cafe-racer-mk-ii.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Moco, klido se ptej, mel jsem soucasne s3 1050 a scrama. S3 jsem mel 8let a naprosto skvela motorka, na vse:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 ten triple je nahodou paradny a zmestil som sa nanho celkom v pohode.. vyzeralo to urcite divne ale pocitovo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts