Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

Pánové dotaz pro majitele GS. Řešíme v práci s kolegou, jestli jede GS při odpojený baterce. Jakože nastartuješ, odpojíš (nebo jí máš rozbitou) a jestli ti to pojede jenom na alternátor. Kolega mi říká, že ne. Což se mi u cestovního endura moc nezdá.

blackhead, jj, jedno je kawa a druhy honda... :) Proc myslis? Podle me cb,xjr,zrx,gsx je stejna kategorie nahatejch muscle biku. Teda jeste me napada, jestli si nemyslel cb1000... To je samo jinde. Ja myslel cb1300/nebo big block.

DEM udelal repliku Goosovi Kawy... Za me dobry

post-26281-0-70276400-1517903832_thumb.jpg

post-26281-0-72737200-1517903840_thumb.jpg

Strocek, 80tka nebo 100vka bych veril, ze mozna i jo,protoze to jsou motorky:) na novejsi bych si asi nevsadil. Ale nevim, hlavne ty novejsi s dualem by dle me nebrzdilo, coz by asi vadilo.

Pánové dotaz pro majitele GS. Řešíme v práci s kolegou, jestli jede GS při odpojený baterce. Jakože nastartuješ, odpojíš (nebo jí máš rozbitou) a jestli ti to pojede jenom na alternátor. Kolega mi říká, že ne. Což se mi u cestovního endura moc nezdá.

Bez akumulátoru nejede žádná...

Ja se ale puvodne bavil o Z900RS, to se s tema muscle srovnavat neda.

blackhead, jj, jedno je kawa a druhy honda... :) Proc myslis? Podle me cb,xjr,zrx,gsx je stejna kategorie nahatejch muscle biku. Teda jeste me napada, jestli si nemyslel cb1000... To je samo jinde. Ja myslel cb1300/nebo big block.

za taku prima kapotaz by som sa asi schoval aj ja :)

Podle mě jede. Stačí to natočit, pak odpojit baterku a pojede to normálně. Alternátor to v pohodě uživí.

Vyzkoušeno, nejde to. Dělám to dvacet let. Všechny spotřebiče jedou z baterky. Altík baterku jen dobíjí. 

Souhlasím s Cyrilem. Kromě toho že ví co píše si vybavuju, že několikrát v životě jsem musel nastartovat motorku (i auto) s vybitou baterkou pomocí startovacího zdroje. Motorka chytla, ale po odpojení zdroje opět chcípla, protože její vlastní baterie byla vybitá moc. Baterie se musela chvíli nabíjet, pak už motor v chodu udržela a jízdou se pak dobila...