Bert Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Krásná mrcha. Po devíti letech půstu .... No, ze začátku vopatrně :-) Držím palce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedwine Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Krásná mrcha. Po devíti letech půstu .... No, ze začátku vopatrně :-) Držím palce.Jo, jasne, ABS,TC, Antiwheelie na max. A hlavne rozum na mieste.. tak snad to dobre dopadne. Posledne som mal okruhovku ZX6R , tak trochu zmena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedwine Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 No ty krávo... Gratuluju!DIKY, dufam ze ju cim skor prinesu. Uz mi brni zapestie aj ked este ani kombineza s helmou nedorazili.. Celkovo je s Tuono obrovsky problem (zase nie az taky ako so steel Daytona), je velmi ziadana vo svete,nestihaju pokryt dopyt a mensie trhy odsuvaju. Boli objednane 3ks verzie Factory, uvolnili len jednu zatial. Ak sa teraz objedna, dodanie az o niekolko mesiacov.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Ta Aprilka je tak škaredá, až je krásná :-) Ale ten zvuk je prudce návykový, užiji si to ve zdraví Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Tak já se přiznám, už třetí den jezdím po Praze jen v tričku. Ale když mě cesta zavála i na okruh (takže 130 plus) začal jsem přemýšlet, kolik kilo špeků ze sebe obrousím, pokud půjdu k zemi ..... fuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedwine Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Ta Aprilka je tak škaredá, až je krásná :-) Ale ten zvuk je prudce návykový, užiji si to ve zdravíJa krasna nazivo, videl som sice "iba" verziu RR , ale parada. Jediny skaredy element je seriovy vyfuk, to som hned objednal akra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Tuono je skvělý, gratuluji a užívej, hlavně opatrně trochu kouše :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedwine Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Tak já se přiznám, už třetí den jezdím po Praze jen v tričku. Ale když mě cesta zavála i na okruh (takže 130 plus) začal jsem přemýšlet, kolik kilo špeků ze sebe obrousím, pokud půjdu k zemi ..... fuj.Nerob taketo !! Ja pre istotu kožu mit airbag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 (edited) Nejhorsi smrt je z vystraseni. Ve velkych vedrech jezdim klidne 400 km presuny v kratasech, tricku a zabkach... Po 30-ti letech a 450k km za riditky tady stale sem...;-). Akorat zabky obcas musim koupit nove, kdyz maji moc obrousene vnejsi hrany a leze mi ven malicek. Edit: slovosled Edited June 5, 2019 by Xenomorfus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedwine Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Nejhorsi smrt je z vystraseni. Byť prehnane zosraty a dorazne opatrny je rozdiel.. Ani milion kilometrov v ojedinelom pripade nemoze znamenat nejaku relevantnost konania. Predsa tu nebudeme spochybnovat vyznam adekvatnej vystroje v zavislosti na style jazdy a motorky samotnej. (Jasne ze na poobedne pobehanie po meste na skutry nikto nebude navliekat jednodielnu kombinezu a karbonovu integralku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Podla vacsiny statistik co som cital riziko crashu RASTIE s poctom najazdenych km a vekom jazdca.. len tak btw. Motorka proste nie je autobus, no.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Nerob taketo !! Ja pre istotu kožu mit airbag Jasně, a to mám věřit člověku, kterej má v avataru na fotce z jeskynního potápění místo dvojčete singlovku, a pro jistotu žádnou stage? ..... Hele, a teď si nedělám srandu, ale mí kamarádi jsou Piškula, Piškula a Štětina ... Já sám byl jeden z prvních Čechů, kterej měl TDI Trimix .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedwine Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 (edited) Jasně, a to mám věřit člověku, kterej má v avataru na fotce z jeskynního potápění místo dvojčete singlovku, a pro jistotu žádnou stage? ..... Hele, a teď si nedělám srandu, ale mí kamarádi jsou Piškula, Piškula a Štětina ... Já sám byl jeden z prvních Čechů, kterej měl TDI Trimix .... Voe to nejsu ja!!!! :D Ja potapam malo a aj to maximalne v rezimu advanced open water diver. Raz som mal EAN32, a raz sme mali celodenny ponor so stadom zralokov longimanus, nejake tie vraky bez priameho pristupu k hladine, toť vse z adrenalinu. ale foto sa mi pacila tak som ju tam prcol. Edited June 5, 2019 by tedwine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldic Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Kazdy at si jezdi, v cem chce. Ale prijde mi zcestne komentovat, ze nejhorsi smrt je z vystraseni. Zejmena kdyz vezmu v potaz kvalitu vetsiny ceskych drzitelu ridicskeho prukazu. Nedavno nekde probehla statistika policie, ze 45 % nehod motorkaru zavini nekdo jiny. To mi vubec neprijde malo. To mi naopak prijde az sakra hodne. Navic je dokazane, ze ridici aut trpi selektivni slepotou na mensi rychleji se pohybujici stroje.Taky jsem ted o vikendu jel v rozepnute bunde, protoze bylo vedro, ale nikdy bych se neposmival cloveku, ktery se oblece komplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Tak dnes som vykupal aj mestsky plug-in hybrid...a teraz sup domna,ako by som to nemal robit Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Tuono, gratulacia a respekt.... ja sa na tento level uz pravdepodobne nedopracujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedwine Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Tuono, gratulacia a respekt.... ja sa na tento level uz pravdepodobne nedopracujem.Tuono, gratulacia a respekt.... ja sa na tento level uz pravdepodobne nedopracujem.Tuono, gratulacia a respekt.... ja sa na tento level uz pravdepodobne nedopracujem. Diky, .este to nie je doma tak to nezakriknime Respekt mam aj ja, logicky, po 9 rokoch.. to budu sila tie prve jazdy )) . Preco by si sa nedopracoval, ja v podstate tiez uz na "zrele" kolena .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 (edited) Čaute, váham nad výmenou. Mam ponuku na vymenu moj naháč BMW F800R za cruiser KAWASAKI VN900C. Rocniky su rovnake 2014 Rozmyslam ci ten prechod na cruiser ci je to zlý napad. Celkovo nejazdim rychlo, skor sa kocham, jazdím vidiek hlavne. Nebudem uz ten level ze dedko? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 5, 2019 by gerhard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Nejsem velkým příznivcem BMW, ale vykašli se na to. Jo, a když už zestárnout, tak stylově .... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Asi bychom mohli i věnovat malou vzpomínku Arlenu Ness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Diky, .este to nie je doma tak to nezakriknime Respekt mam aj ja, logicky, po 9 rokoch.. to budu sila tie prve jazdy )) . Preco by si sa nedopracoval, ja v podstate tiez uz na "zrele" kolena ..Tak co sa zamladi naucis... ja som sa zamladi v tomto smere nic nenaucil a kuzlo jednej stopy objavil pozde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts