Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

To uz je tak zle ze kupujes kriplkaru? V telefone si mi prisiel mladsi.. :D

Díky :-)

Proti gustu... Ale mne teda prijde, ze to jen nevyhody a zadnou vyhodu. Dle meho laickeho nazoru to v rovnem smeru nebude zadna hitparada a v zatackach to bude uplne tragicke.

V rovném směru je to díky další generaci tlumiče řízení hodně OK, rozhodně lepší, než má stará Electra 2004. Zatáčky jsem se naučil projíždět se čtyřkolkou už před spoustou let, je pravda, že to do zatáčky musíš tak nějak nanutit, a dávat pozor. Já svou první čtyřkolku převrátil přesně po deseti minutách jízdy ....

Svět je plnej krásnejch mašin a Ty nasaješ takovejhle nesmysl. Nebo mi něco uniká?

Neuniká, ale:

1. Chci mašinu na listopad a březen, kdy už to docela klouže.

2. Brácha má blbě inervovanou nohu po operaci mozku, a s tímhle by to ještě mohl zkusit.

3. Přes zimu ji hodím na showroom, a všichni budou čumět ....

Vím, že jsou lepší a hezčí stroje, ale tady se sešlo pár specifických kladných bodů pro wheelera, které mě přiměly jej koupit.

A mimochodem .....

4. Mašina byla za SUPER cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky :-)

...

Neuniká, ale:

1. Chci mašinu na listopad a březen, kdy už to docela klouže.

2. Brácha má blbě inervovanou nohu po operaci mozku, a s tímhle by to ještě mohl zkusit.

3. Přes zimu ji hodím na showroom, a všichni budou čumět ....

Vím, že jsou lepší a hezčí stroje, ale tady se sešlo pár specifických kladných bodů pro wheelera, které mě přiměly jej koupit.

tak ked je to tak, tak to s kriplkarou beriem spat.. nech sluzi :)

Odkaz ke komentáři

Mně to připomnělo, jak jsem před lety byl na nějaké vyjížďce (asi od D-Fense, pač jinak si na hromadný jízdy nepotrpím) a byl tam chlap s tříkolkou. Optal jsem se ho jak se s tim žije, jak to jezdí a tak... A on mi nadšeně a s takovým tím pološíleným pohledem kterej mají ti pravý srdcaři řekl, že to "kombinuje nevýhody auta s nevýhodama motorky a navíc to má nějaký svoje vlastní"  :D

Přeju ať slouží, hlavně bráchovi...  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Chápu, že to má Bert za solidní cenu, tudíž koupeno, ale pro tyhle případy lze doporučit i sajdu. Úplně jiné ježdění, ve výsledku méně stabilní než sólo a tu kombinaci nevýhod si musím pamatovat. :-) Ale je to zážitek.

Odkaz ke komentáři

Chápu, že to má Bert za solidní cenu, tudíž koupeno, ale pro tyhle případy lze doporučit i sajdu. Úplně jiné ježdění, ve výsledku méně stabilní než sólo a tu kombinaci nevýhod si musím pamatovat. :-) Ale je to zážitek.

Neboj, i Dněpr jednou bude :-)

Odkaz ke komentáři

Jsem strávil pár dní v jižních Čechách s tímhle géesem, který jsem samozřejmě koupil tady na Chronomagu. Tě zdravim, Petře!

Bydleli jsme v Brlohu a dělali vejlety, ujížděli bouřkám, kouřili doutníky a večer pili Kroužek. Ještě, že nebylo vedro, bych byl zpocenej :)

post-61-0-64901000-1564431092_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...