Roland Sands Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Dnes trénink v Písku. Bolí mě skoro všechno, málem 2x na zemi ale spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Už zbrojním na listopad a březen. Včera vybrán a zaplacen HD Freewheeler model 2019 :-) 114 cinch. Zkrátka další nesmysl do motorkářské sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 To uz je tak zle ze kupujes kriplkaru? V telefone si mi prisiel mladsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Proti gustu... Ale mne teda prijde, ze to jen nevyhody a zadnou vyhodu. Dle meho laickeho nazoru to v rovnem smeru nebude zadna hitparada a v zatackach to bude uplne tragicke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Svět je plnej krásnejch mašin a Ty nasaješ takovejhle nesmysl. Nebo mi něco uniká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 To uz je tak zle ze kupujes kriplkaru? V telefone si mi prisiel mladsi.. Díky :-) Proti gustu... Ale mne teda prijde, ze to jen nevyhody a zadnou vyhodu. Dle meho laickeho nazoru to v rovnem smeru nebude zadna hitparada a v zatackach to bude uplne tragicke. V rovném směru je to díky další generaci tlumiče řízení hodně OK, rozhodně lepší, než má stará Electra 2004. Zatáčky jsem se naučil projíždět se čtyřkolkou už před spoustou let, je pravda, že to do zatáčky musíš tak nějak nanutit, a dávat pozor. Já svou první čtyřkolku převrátil přesně po deseti minutách jízdy .... Svět je plnej krásnejch mašin a Ty nasaješ takovejhle nesmysl. Nebo mi něco uniká? Neuniká, ale: 1. Chci mašinu na listopad a březen, kdy už to docela klouže.2. Brácha má blbě inervovanou nohu po operaci mozku, a s tímhle by to ještě mohl zkusit.3. Přes zimu ji hodím na showroom, a všichni budou čumět .... Vím, že jsou lepší a hezčí stroje, ale tady se sešlo pár specifických kladných bodů pro wheelera, které mě přiměly jej koupit. A mimochodem ..... 4. Mašina byla za SUPER cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 ...tak kamos uz je na Bigu ve Vladivostoku... https://www.facebook.com/vojtechvojtech.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Díky :-) ... Neuniká, ale: 1. Chci mašinu na listopad a březen, kdy už to docela klouže.2. Brácha má blbě inervovanou nohu po operaci mozku, a s tímhle by to ještě mohl zkusit.3. Přes zimu ji hodím na showroom, a všichni budou čumět .... Vím, že jsou lepší a hezčí stroje, ale tady se sešlo pár specifických kladných bodů pro wheelera, které mě přiměly jej koupit. tak ked je to tak, tak to s kriplkarou beriem spat.. nech sluzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Na listopad a březen je lepší kábro a na showroom můžeš postavit i parní mlátičku, čuměli by ještě víc. Ale brácha, to je silnej argument, co smete vše ostatní ze stolu. Palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Mně to připomnělo, jak jsem před lety byl na nějaké vyjížďce (asi od D-Fense, pač jinak si na hromadný jízdy nepotrpím) a byl tam chlap s tříkolkou. Optal jsem se ho jak se s tim žije, jak to jezdí a tak... A on mi nadšeně a s takovým tím pološíleným pohledem kterej mají ti pravý srdcaři řekl, že to "kombinuje nevýhody auta s nevýhodama motorky a navíc to má nějaký svoje vlastní" Přeju ať slouží, hlavně bráchovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 (upraveno) @ M.K.: To je paradní specifikace. Děkuji. A pak, že každá liška chválí svůj ocas. @ Bert: Ten nesmysl vypadá fakt úžasně. Užívej si ho a mnoho šťastných km. Upraveno 28. července 2019 uživatelem Remio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Chápu, že to má Bert za solidní cenu, tudíž koupeno, ale pro tyhle případy lze doporučit i sajdu. Úplně jiné ježdění, ve výsledku méně stabilní než sólo a tu kombinaci nevýhod si musím pamatovat. :-) Ale je to zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 (upraveno) Ehh, pokud se nepletu tak tu tříkolku může řídit i člověk co nemá papíry na motorku, stačí řidičák B? Upraveno 28. července 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Myslim, ze u vas staci B a vek 21 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Jo, u nás stačí B a 21r. Mimochodem, v GB to tak není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Chápu, že to má Bert za solidní cenu, tudíž koupeno, ale pro tyhle případy lze doporučit i sajdu. Úplně jiné ježdění, ve výsledku méně stabilní než sólo a tu kombinaci nevýhod si musím pamatovat. :-) Ale je to zážitek.Neboj, i Dněpr jednou bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Vyskočila na mňa reklama na BMW R18. To je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Sice netuším, jak bych se na tu R18 poskládal, ale je nádherná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 (upraveno) Neboj, i Dněpr jednou bude :-)Ale Dněpr... Harleje se sajdou, BMW nebo takovej Gold Wing, to už musí být souprava... :-) Upraveno 29. července 2019 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Jsem strávil pár dní v jižních Čechách s tímhle géesem, který jsem samozřejmě koupil tady na Chronomagu. Tě zdravim, Petře!Bydleli jsme v Brlohu a dělali vejlety, ujížděli bouřkám, kouřili doutníky a večer pili Kroužek. Ještě, že nebylo vedro, bych byl zpocenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se